Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ránézek az órára. Egyik kedvenc vendégemet várom. Régóta jár hozzám, egy csinos, dekoratív nő. Lapozgatok a naptáramban, ha jól emlékszem, egy arc tisztítás lesz neki és egy frissítő nyak masszázs. Elő is készítem hamarjában a kencéket, tégelyeket, tubusokat. Megmosom a kezem, megnézem magam (nem is tudom miért) a faltól falig érő tükörben. Elégedett vagyok, rendezett, szolid a külsőm.


Kopogást hallok.


- Gyere be. - mondom, és fordulok kifelé. Lián ma szolid ruha van, viszont az arca rossz kedvet, gondokat mutat. - Vetkőzz le, aztán mesélj. - mondom neki, kérdés nélkül. Mivel krémezni fogok, jobb, ha nem kerül a ruhájára belőle semmi. Rám néz, arcán mosoly fut szét.

- Honnan tudod? - kérdezi.

- Hm. (elmosolyodom) Tudod jól, hogy ehhez szemem van. Ismerlek és látok is. Na, gyere, meséld el, mi a gond. - mondom mosolyogva, és a kozmetikus ágyra mutatok, amire már leterítettem egy - két puha törölközőt.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Napok óta arra várok, hogy bejuthassak Döníz szépségszalonjába. Lehet, hogy korábbra kellett volna egyeztetni az időpontot, mert két napja ez a dög főnököm folyamatosan szívja a vérem.

Döníz kezei közt mindig megnyugszom, kikapcsolódok, és elfelejtem a külvilág történéseit, arról már nem is beszélve, hogy ezzel az intelligens csajszival, beszélgetve mindig valami jó ötletet kapok életem problémáinak a megoldásában.

Hulla fáradt vagyok, csapzott, és tudom, hogy ha végeztem a masszázzsal, és az arctisztítással, két kolléganőm bejelentkezett hozzám, hogy valamilyen stratégiát találjunk ki Sándor, a fönökünk elviselésére.

Ilyen zilált állapotban zuhantam be Dönízhez, a szalonba, aki mosolyogva, vidáman fogadott a tiszta, illatos, meleg kis zugban.

Előtte nem lehet semmit titkolni, azonnal észreveszi, hogy milyen lelkiállapotban lép be egy vendége hozzá. Érzékeny, szenzitív, nagyon csinos fiatal nő. Hatalmas szemeiből sugárzik a kíváncsiság, és az értelem.

Szeretek hozzá járni. Mindig megnyugtat, és teljesen kicserélve szállok ki a kezelőszékéből. Hát ezért vártam ennyire ezt a mai napot.

Amint beléptem, máris velem foglalkozik, kezembe adja a frottír gumis kis ruhácskát, amibe át kell öltözzek, hogy ne kelljen óvatoskodnia zsíros, kenőcsös kezével, amikor a nyakam masszírozza. Az öltöző fülkében ledobom a ruháimat, és máris belebújok ebbe a kezelőruhába, majd lábamra egy kis papucsot húzva kilépek a kezelőbe. Máris mutatja, hogy hova feküdjek, és érdeklődik, mi is van velem.

Én átadom magam kezeinek, és becsukom a szemem. Miközben az arcomat kezdi masszírozni, máris belekezdek munkahelyi problémáim ecsetelésébe. Teljesen úgy érzem magam, mint egy pszichiáternél, ott is beszél és fekszik a delikvens.... csak épp nem szépül közben.....

Ha nem beszélgetnénk, Döníz bársonyos kezei alatt még el is tudnék aludni, olyan finom és lágy minden érintése...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lia átöltözik és már jön is hozzám. Mindig meglep, milyen formás alakja van. Komolyan mondom, nem tudom, hogy csinálja. Picit sajnálom, mert tele van gondokkal, pedig sokkal jobb életet érdemelne. Hagyom, had fogalmazza meg mi bántja. Közben frissítő krémet kenek az arcára, s míg az beivódik, a nyakával foglalkozom.

Mikor picit megnyugszik, mert már nagyjából elmondta a gondokat, megkérdezem, mintegy mellékesen, hogy:

- Lejjebb is menjek? - kérdezem tőle, miközben tovább masszírozom a nyakát. Fel és rám néz. Valahogy furán... de kihívóan is.

- Igen. - mondja. Érdekes. Meg mertem volna esküdni, hogy azt mondja, inkább ne. Elmosolyodom, rákacsintok.


A tégelyért nyúlok és még egy adag krémet szerzek belőle. Fél kézzel, ami már nem olyan krémes, lejjebb tolom a kis bebújós ruháját. Nem nagyon, a bimbóit még épp hogy takarja az anyag. Finoman kenek egy kis krémet az egyik, majd a másik mellére is. Körkörös mozdulatokkal viszem fel az anyagot, és a látvány, bőrének selymes érintése... érzem, hogy hatni kezd rám. Ritkán, nagyon nagyon ritkán érzek ilyen klienssel kapcsolatban.


Merész mozdulatot tetszek. A nem túl feszes ruha alatt elnyúlva, végigsimítok mindkét mellbimbóján, finoman, puhán. Felnéz rám.... Megijedek egy pillanatra, hogy na, most aztán messzire mentem.

- Nem jó? - kérdezem (tőlem szokatlanul) félénken.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sikamlós ujjai fáradhatatlanul "dolgoznak" rajtam. Élvezem, ahogy minden négyzetmilimétert átdolgoz az arcomon. Szinte kivasalja a fáradtság ráncait bőrömből.

Egyre jobban tér vissza az életkedvem, és már nem is locsogok annyit arról a kreténről a munkahelyen. Élvezem Döníz kezeit, ahogy az arcomról lassan a nyakam felé halad. Minden mozdulatától egyere firssebb, energikusabb vidámabb leszek. Kezei villámgyors mozdulataival halad egyre lejjebb a dekoltázsomon.

Elképesztően jól csinálja. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen dekoltázs masszázs milyen finom lehet. Hirtelen megkérdezi mintegy mellékesen, hogy haladhat-e picit lejjebb is.

Szinte gondolkodás nélkül rávágtam, hogy persze, hisz annyira ügyesen határozottan dolgozik.

Aztán, ahogy lejjebb húzta a gumis ruhát rajtam, és óvatosan megérintette mellbimbóimat, valami meleg forróság öntötte el tesetm... valami olyan, amit még eddig sosem éreztem amikor egy nő érintett meg.

Szinte beleborzongtam... de elhessegettem magamtól a gondolatot, inkább átadtam magam az élvezetnek. Hagytam, tegyen bármit velem ez a boszorkány nő!

Hát nem is kellett várnom még addig sem, hogy ezt végig gondoljam, bársonyos kezeivel máris melleim alatt járt, és olyan finoman símogatta, ahogy egy férfi sem tudja.

Bimbóim árulkodnak, az égnek merednek, vágynak rá, hogy folytassa....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tiltakozik, bennem mégis megvan a félelem, hogy fog... Átvillan az agyamon, hogy nem zártam be az ajtót.

- Egy pillanat.... - suttogom, mert nem tudok máshogy megszólalni. Picit otthagyom ezt a tüneményes nőt fekve, és gyorsan bezárom az ajtót. Mikor visszafordulok felé, hogy visszamenjek hozzá, látom, hogy már lejjebb is tolta a ruhát. Egészen a melle alá. Picit fel is könyökölt, mint aki attól tart, hogy itt hagyom. A finom fények, és a póz miatt... egyszerűen varázslatosan gömbölyödtek a mellei. Egy pillanatra meg is álltam, csak gyönyörködtem... Aztán észbe kaptam, és visszaültem a helyemre.


Ő is visszafeküdt, és engem figyelt. Szinte úgy éreztem, a fejembe, a lelkembe lát, és pontosan látja, hogy mennyire izgat.

- Így kényelmesebb? - kérdeztem enyhén remegő hangon.

- Igen, sokkal. - bólintott mosolyogva.

- És ez milyen? - kérdeztem, és ezután picit erősebben fogtam meg a melleit, és a mozdulat végén a bimbóit fogtam meg két-két ujjam között. Morzsolni kezdtem őket. Láttam Lián, hogy vacilál kissé, hogy ki merje - e mutatni, hogy mit okozok.... Aztán lehunyta szemeit, én meg folytattam a játékot.

Halkan nyögdécselni kezdett.... Szerfelett izgató volt hallani őt....


Néztem a száját, az arcát.. ahogy változik az arca, ahogy élvezni kezdi, ahogy felszabadul teljesen. Karjai eddig a hasán nyugodtak, most maga mellé tette, és láttam, hogy picit kapaszkodik az ágyba, tolja magát a kezembe... Érzéki nő volt mindig is, de most Igazán NŐ volt. Kéjes, finom, lágy, csábító... Nem tudtam, tisztában van-e ezzel... de én így láttam őt.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezdek izgalomba jönni, és ez zavar. Vagy mégsem? Nem is tudom, hogy mit gondoljak magamról, Dönízről és erről az egész helyzetről. Minden esetre, bódítóan finom, amit művel velem, és most igazán nem érdekel, mi is lesz belőle.

Játszadozik a melleimmel, ez nem vitás. Tudom, milyen egy masszázs, és ennek már semmi köze ahhoz. Magamon is csodálkozom, még így sosem érintett meg nő! Fogalmam sem volt arról, hogy ez ilyen élvezetet okoz nekem. Kezeimmel már a szék karfájába kapaszkodtam, amikor meghallom búgó remegő hangját:

- Egy pillanat.... mondja, és feláll a székéből, az ajtóhoz siet, majd kulcsra zárja.

Én felemelkedtem félkönyékre, de kényelmetlen volt a mellem közepéig lehúzott ruha, így teljesen letoltam a melleim alá, hogy ne szorítson, és hát..... így jobban hozzám is férhet....

Ahogy visszafordult az ajtóból, megtorpanni látom, szemeink egymásba fúródtak, és ismét réveteg hangon megkérdezte, mélyen rám nézve, hogy :

-Így kényelmesebb?

Végignéztem magamon, és tudtam, hogy a ruhára értette...

-Igen, sokkal ... válaszoltam és kéjesen elnyúltam ismét az ágyon.

Ahogy fölém hajol, forró leheletét érzem az arcomon... Csukott szemeimen is át érzem, hogy mustrálja figyeli, milyen hatást gyakorol rám érintéseivel...

Nem tudom, és nem is akarom titkolni, hogy nagy hatással van rám, úgy gyógyítja a lelkem, mint még eddig senki. Megszűntek a nemek, megszűnt az idő a tér, csak az érintések vannak... Ez a nő totál elvarázsol! Gondolatban már boszorkának hívom, és nem is Döníznek.

Aztán hirtelen átfut az agyamon, hogy alig van már időm, hisz a kolléganőim jönnek hozzám.

Réveteg szemeimmel felnézek és suttogva kérem:

- Döníz drága! ez annyira jól esett, de vendégeim jönnek nemsokára... be kell fejeznünk..

- De lenne egy áthidaló javaslatom, ha nem vagyok túl tolakodó -kérdem-

- Mit szólnál hozzá, ha néhány napon belül meginnánk egy forró csokit nálam?....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira figyelek Liára, hogy nem is veszem észre az idő múlását, ami nálam nagyon ritka. A masszázsból a hangja riaszt fel.

- Döníz drága! Ez annyira jól esett, de vendégeim jönnek nemsokára... be kell fejeznünk..

- De lenne egy áthidaló javaslatom, ha nem vagyok túl tolakodó -kérdezi-

- Mit szólnál hozzá, ha néhány napon belül meginnánk egy forró csokit nálam?... - meglep a kérdése, de nagyon jól esik.

- Köszönöm, benne vagyok. A számom tudod, hívj, mikor lenne jó neked.

- Rendben. - mondja, és felém küld egy tündöklő mosolyt. Úgy, ahogy van, leszáll az asztalról, közel hajol, megfogja a vállam... és ad egy puszit az arcomra. Testének illata, keveredik a krémek illatával, és a látvány.... szinte megborzongok.

- Köszönöm... - súgja a fülembe, és már megy is öltözni, mielőtt válaszolhatnák bármit is...


Hamar távozik, nekem meg az a szerencsém, hogy a következő kliensem késik vagy negyed órát, mert így össze tudom picit szedni magam. Megleptem saját magam, de Lia viselkedése, nem-tiltakozása is meglepett nagyon. Próbálom a helyére tenni a dolgokat, de rendre csak az jár az szemben, hogy mennyire finom volt érinteni őt, és mennyire izgatott az, hogy láttam, éreztem, hogy hatok rá.


Úgy vártam, hogy csörögjön a telefon, mint egy kisgyerek, akinek megígérték, hogy elviszik valami nagyon jó helyre. S két nap múlva valóban befutott a várva várt hívás....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit kábultan értem haza Döníztől, gondolataim a történteken jártak folyamatosan. Hihetetlen, hogy ez megtörtént köztünk, de valójában rettenetesen izgató, és érzéki is volt a mai "kezelés" amit kaptam tőle.

A nap folytatása is a kolléganőimmel úgy telt, hogy valahol az agyam egyik zugában végig a kozmetikusom járt a fejemben.

Éjjel is arra ébredtem, hogy erotikus álmaim voltak, és a főszereplője, Döníz volt.

Kezeimmel símogattam saját magam, miközben lágy, forró bársonyos kezeire gondoltam.

Nem! Eszem ágában sincs vele semmit csinálni, csak a gondolataimba fészkelte be magát, és innen nagyon nehéz kiseperni... vagy talán nem is akarom...? Teljesen elbizonytalanodtam ettől a boszorkától!


A másnapom nagyon zsúfolt volt, de hiába, szinte minden percben bevillant egy egy kép a masszírozásból, az érintéseiből, a remegő suttogásaiból.

Egyre jobban azt éreztem, hogy találkoznom kell vele, és éreznem kell az érintését, és már én is vágytam arra, hogy érintsem őt.

Még egy napot vártam a telefonálással, de tovább nem bírtam. Remegő gyomorral tárcsáztam a számát.

Ahogy kicsörgött, Döníz azonnal felvette, és búgó mosolygós hangján köszöntött.

Alig tudtam megszólalni, zavaromban, de segített, és örömmel csicseregte a telefonba, hogy épp a legjobbkor hívtam, mert ma délutánra már nem lesz egy vendége sem, mindenki lemondta, így az egész délutánja szabad.

Még jobban zavarba jöttem a hírtől, de ha már felhívtam, és megigértem neki, hogy meghívom egy forró csokira, nem léptem vissza, hanem invitáltam, hogy látogasson meg az otthonomban.

Alig telt el egy óra, máris csengetett az ajtóban.

Én előkészítettem a nappalit, füstölőt gyujtottam, néhány gyertyát is meggyujtottam, az asztal közepére pedig két csészét tettem, amibe majd a forró csokit fogom önteni. Az italt, és a tejszínhabot pedig a konyhában készítettem ki, ha megérkezik Döníz, akkor fogom majd behozni.

........ és máris ott állt az ajtóban teljes életnagyságban......

Barna tépett haja picit a szemébe hullott, amolyan csibészes volt kicsit, és most nem a fehér "munkaruha" volt rajta, hanem valami hihetetlen dögös szerelés. Szűk nadrág, magassarkú cipő, testhez simuló top ami tökéletes alakját még tökéletesebbé tette, és egy színben harmonizáló táska, ami pont olyan színű volt, mint a cipője.

Első pillantásra azt hittem, nem is ő áll az ajtóban. Pár másodpercnek el kellett telni, hogy magamhoz térjek meglepetésemből. Ahogy belépett, megöleltük egymást, majd beinvitáltam a nappaliba.......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegő térdekkel indultam el a találkára. Próbáltam magam nyugtatgatni, hogy semmi nem lesz, csak két nő beszélget, pletykál, ahogy az lenni szokott és pont. Valahol, mégis azt éreztem, hogy ez így nem teljesen igaz. Valami vibrálni kezdett körülöttünk, s talán bennünk is akkor. Ha bevalljuk, ha nem. Ez valami új volt még nekem is. Volt már kalandom nővel korábban is, de ez valahogy... nem is tudtam rendesen megfogalmazni, pedig próbáltam nagyon.


Igyekeztem a kozmetikához hasonlóan, visszafogott eleganciával megjelenni. Mégis, mikor legláttam Lia arcát, hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy nagyon jól, vagy nagyon rosszul választottam...

De, mikor megölelt, már nem volt kétségem, hogy jól választottam. Finom parfümje, hajának illata hamar az orromba szállt, és máris jobban éreztem magam. És az ölelés... bármennyire szerettem volna, nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy ezek a csodás mellek, mik most hozzám simulnak, nemrég még a kezemben voltak. Igyekeztem elhessegetni az ilyen gondolatokat a szemem elől, és csak a nőre koncentrálni.


Kellemes lakás volt, otthonos berendezéssel. Az ember már első pillanatra úgy érezte, itt biztonságban, szinte otthon van. Lágy zene szólt. Nem ismertem a számot, de nem is volt érdekes. Illett az egész helyzet hangulatához. Leültünk, először egymással szemben, aztán Lia térült-fordult még, és a végén mellém keveredett a kanapéra.


Éreztem, hogy újra éled az a vibrálás, mi köztünk akkor volt. Igaz, most lágyabban, mert az egész környezet azért hatott ránk is rendesen. Mindenféléről csacsogtunk, női dolgok is szóba kerültek.

Már nem is tudom miért, de megfogtam a kezét, és ő viszont fogta... aztán egyikünk sem húzta el a kezét, s így maradtunk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nappaliban egymás mellett ülve élvezetes volt vele beszélgetni mindenről. Olyan érzésem volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást.

Na jó, tényleg évek óta járok hozzá, de végülis sosem voltunk barátnők, sosem beszéltünk intim dolgokról, csak amolyan általános semmiségekről.

A legutóbbi ottlétem, picit megváltoztatta a kapcsolatunkat.

Most itt ül mellettem, és én örülök, hogy elfogadta a meghívásomat, élvezem minden szavát. Választékosan fejezi ki magát, okos, és egyben nagyon szép nő. Nem bánnám egyáltalán, ha "kikezdene" velem. Én nem vagyok olyan merész, hogy megtegyem az első lépéseket, a közeledés felé.

Szerintem ezt ő is látja, érzi, de óvatos, mert szemében látom a vágyat, hogy nagyon szeretne ismét érinteni, símogatni mint a kozmetikában két nappal ez előtt.

Akkor ott, nyilvánvaló volt, hogy én is élveztem, nem állatm ellen és bizton tudom, hogy mindketten erre gondolunk már egy ideje, ahogy egymás mellett ülünk itt a kanapén, és kortyolgatjuk a már lassan kihülőben lévő forró csokinkat.

Épp arról beszélgettünk, hogy miért is olyan ritkán járok masszíroztatni hozzá, a kozmetikába, amikor hirtelen de nagyon gyengéden megfogta a kezem, szemembe nézett, és kérdőn várta a válaszom.

- Nem is tudok erre válaszolni Döníz drága. fogalmam sincs. Pedig, ha tudnád, mennyire finom, és gyengéd kezed van?! -mondtam, és belepirultam azonnal, mert máris tudtam, hogy ő is az erotikus érintéseire gondolt, mint én.

Közben a kezem símogatta, én pedig élveztem, ahogy ujjbegyeivel kúszik egyre feljebb a karomon.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felötlött bennem a kérdés, hogy miért nem jár hozzám gyakrabban... És fel is tettem eme félig megrovó, félig játékos kérdést, mire egyből szabadkozni kezdett. Édesen zavarban volt.

- Nem is tudok erre válaszolni Döníz drága. Fogalmam sincs. Pedig, ha tudnád, mennyire finom, és gyengéd kezed van?! - belepirult, lehajtotta a fejét. És ez volt az én nagy szerencsém, mert így nem láthatta, hogy én is belepirul ebbe kissé. Természetes, újfent eszembe jutottak a kozmetikában történtek. Kezem lassan vándorolt felfelé puha bőrű karján. Finoman cirógattam, nem siettem sehova. Bármennyire csendben maradt, a teste mégig elárulta. Amerre ujjaim érintették, libabőrös lett, ami nekem több volt, mint elég, ha már bizonyítékokról volt szó.


Lassan, de biztosan elértem a nyakához. Itt egy pillanatra megtorpantam, mert minden irány, amelybe mehettem, vonzónak, izgatónak, kihívónak tetszett.

Én meg, mohó némber lévén, úgy döntöttem, hogy minden irányba elindulok. Kezem lassan a tarkója felé vette az irányt, majd éles kanyart véve vissza fordult. Végigcirógattam a fülét, arcának hozzám közelebb eső részét. Állán is végighúztam az ujjam, mint a szobrász, ki megnézi, tényleg olyan tökéletes-e az alkotás, ahogy ő látja. S, tényleg annyira az.


Majd ujjam, mikor elérte formás állának közepét, újabb éles irányváltást hajtott végre. Kezem egyértelműen, és nyílegyenesen lefelé kezdett haladni, a dekoltázsa felé...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ujjait húzza feljebb, egyre feljebb a karomon, szinte beleremegek érintésébe, ujjai nyomán libabőrös lesz testem. Nem siet, óvatosan, cirógat végig a vállamon, a nyakamon, az állam alatt... én meg csukott szemmel élvezem, ahogyan rám figyelve de módszeresen váltja ki belőlem az érzéki vadmacskát.

Ahogy egyre közelebb ér hozzám, az orromba kúszik parfümjének az illata, ettől elalélok. Igazán hozzá illő illat, nagyon nőies, picit édeskés, de egyben fanyar is, rettentően izgató. Nem ismerős illat, eddig csak rajta éreztem, senki máson. Igazán egyedi, mint ő maga is.

Elmélázásom közben ujjai lassan felfedezik ismét dekoltázsom és forró tenyerét megint melleimen érzem. Bimbóim kidöfik a ruhát rajtam, úgy ágaskodnak érintése nyomán.

Már olyan közel hajolt hozzám, hogy érzem leheletét nyakamon. Majd óvatosan belefúrja égő ajkait a nyakamba.

Remegni kezdek.

Fejem ráhajtom selymes hajára, karommal átölelem, és hagyom, hogy tegyen velem bármit, ez a démon....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban felizgat ez a nő, a lénye, a varázsa. Finoman közelítek hozzá... Kezem a dekoltázsába csusszan, ami kevéssé a véletlen műve. Lassan ahaladok, hogy ha bármi nem tetszik neki, még időben megállíthassa a kezem. De, ő nem tiltakozik, a teste is vágyakozóan simul tenyerem alá. Csodásak a mellei, és a bimbói annyira kemények, hogy szinte átdöfik a felsője anyagát. Fejét picit hátra hajtja, ezzel mintegy felkínálva nekem szép ívű nyakát. Nem is tétovázom tovább, visszafogott szenvedéllyel csókolok a nyakába. Fejét ekkor a fejemre hajtja, karjaival átölel.


Remeg a teste, s érzem, hogy benne is tombol a vágy, a tűz. S, mintha az egész szoba hozzánk idomulna... a füstölő illata megváltozik, vagy legalábbis, én érzem másként... A zene is, mintha picit ritmusosabbra váltott volna az eddigi nyugodt, lány, klubbzene hangulatból. Vagy, az is előfordulhat, hogy már az érzékeim is megcsalnak, ettől a nőtől teljesen elvesztem az eszem.


Kezemet kihúzom a felsőjéből, és most alulról nyúlok alá, végigsimítva ezzel lapos hasán, érzékeny bőrén. Mikor a melle újra a tenyerembe simul, elmozdul a keze a hátamról, a hajamba fúrja azt. Szinte még jobban magához húz...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fejem ráhajtom az arcára, és hagyom, hogy nyakamba csókoljon.. Szinte perzsel a lehelete. Közben karjaival mint egy polip átkarol, de már a blúzom alatt tapintja ki hegyesen álló bimbóimat. Már szinte remegek ahogy testünk össze ér. Én is átölelem, picit magamhoz húzom, és hallom, ahogyan dobol a szíve belül.

Kívánom nagyon ezt a boszorkát, ahogy itt ölel, és orromba kúszik démoni illata, megőrülök komolyan.

Ahogy összeölelkeztünk, hátul a kezeimmel a topja alá nyúlok, és gyengéden cirógatni kezdem a gerince mellett. Lassan haladok felfelé, és amikor elérem a melltartóját, egy gyors mozdulattal kikapcsolom azt. Majd én is felfedező útra indulok bársonyos testén. Lassan előre húzom kezeimet és tenyerembe fogom dús kemény melleit.

Ekkor picit eltávolodik tőlem, a szemembe néz, és éhes ajkait kínálja csókra. Arcunk egyre csak közeledik egymáshoz, majd összeérnek tűzforró ajkaink, és vad csókban teljesedünk ki.

Kezeink egyre határozottabb mozdulatokkal gerjeszti a másik testét, sodródunk a végtelenbe, már csak a halk zenét és a füstölő illatát fogom tudatommal, hogy mi történik velem már nem érdekel....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte áramlik köztünk, rajtunk, általunk a vágy, a szenvedély. Merészen kezd simogatni Lia, végig a gerincem vonalán, mitől végigfut rajtam a hideg. Vágyom rá, hogy hozzám érjen, még és még jobban... És szinte kitalálja a gondolataimat, mert már meg is szabad a melltartó kapocstól, majd melleimet kezdi cirógatni.


Elszakadok finom nyakától, a szemébe nézek. Keze érintésétől ajkaim félig kinyílnak, és ő is érti, mire vágyom. Forró csókot ad, amitől ölem már szinte lüktetni kezd...


Kezeimet a vállára teszem, és eltolom magamtól egy picit. Épp csak addig, míg megszabadítom minden felesleges ruhadarabtól, ami gyönyörű kebleit takarja. Újra elidőzöm picit a látványával, majd egy újabb csókot adok neki, de, most elsiklik a csókom... az arcára, a nyakára... a dekoltázsa vonalára, és a melleire.


Már nem fogom vissza magam, már nem tudom megtenni. Hegyes bimbóihoz ér a nyelvem, szinte felszisszen a mozdulattól. Finoman kőrözök rajtuk. Szabad kezemmel a másik bimbóját kényeztetem. Megnyalom közben két ujjam, és úgy fogom közre érzékeny bimbóját. Finoman húzom, csavargatom ujjaim közt....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csókja édes, gyengéd, és vad egyben, kezei bársonyosan forróak, ahogy már a szabad melleimet cirógatja ismét.

Aztán, ahogy a csókunk abbamarad, halad egyre lejjebb ajkaival, végigcsókolva a vállam, a dekoltázsom majd a vágyakozó melleim kövekteznek.


Finoman óvatosan veszi szájába,majd mint egy kis csecsemő, éhesen szívni kezdi, nyalogatni. Ölem forrósodik, csiklóm lüktet, duzzad. Elvesztettem az eszem Döníz karjai közt. A kanapén hátra dőlök, hogy fölém tudjon kerekedni, és közben lehúzom róla a topot és a melltartóját.

Gyönyörű melleit most látom csak igazán.


Édes símogatásukba merülök, míg ő az enyémeket kényezteti.

Lázas szeretkezésbe merülünk. Lekerülnek mindkettőnkről a vadító csipkés fehérneműk, majd együtt indulunk a fürdőszobába zuhanyozni. Mámoros tekintettel méregetjük egymást, és símogatunk ott, ahol csak érjük a másikat.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lia egyre merészebben kényeztet, levetkőztet először félig, majd egészen. Melleimet érinti, simogatja, kényezteti. Nehezen tudok így rá koncentrálni, mert szinte eszem veszem a simogatása nyomán. Valahogy... annyira érzi, hogy mire vágyom, mire vágyik a testem, hogy már kezdek gyanakodni, hogy a fejembe lát.

Levetkőztetjük egymást, és a fürdő felé indulunk. Nézem formás testét, ahogy megy, hogyan mozog a melle, a feneke, a lábai. Nem bírom megállni, hogy meg ne simogassam őt lépten-nyomon. De, ő sem tesz másként, lassan haladunk csak a cél felé.


A fürdőbe érve már meg sem lep, hogy ez is pont annyira hnagulatos és barátságosan berendezett, mint a lakás többi része. Szinte hívogató az a sarok kád, ami bent van. Fejemben rögtön mindenféle kéjes póz és szituáció jelenik meg, mikor meglátom a kádat.


Ő belelép, és hív magához engem is. Örömmel követem őt. Letérdelünk egymással szemben, s ő megnyitja a csapot. Langyos vízsugárral masszírozza bőröm, gyengéden simogat mindenhol, ahol a víz is ér...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fürdőszobában akartam Dönízt először kényeztetni igazán. A sarok kádat épp megfelelőnek találtam arra, hogy a langyos vízben, illatos fürdővel a zuhany símogatásával, és kezeim cirógatásával. Mielőtt beléptünk volna a kádba, néhány illatos gyertyát sebtében meggyújtottam, a sarok kád szélére helyeztem, majd a villanyt leoltottam.

Így a sejtelmes, ringó lángok fényében még elbűvölőbb volt ez a démon, akit most épp a kádba invitálok. Szemben egymással letérdeltünk a kádban, -csak úgy csillogott édes Dönízemnek a szeme ebben a fényben- és én a langyos zuhannyal elkezdtem a "fürdetését". Ahol a lágy vízsugár érte testét, kezemmel végigsímítottam. Amikor már az egész teste ragyogott a víztől, elővettem a legcsábosabb illatú tusfürdőmet, és a tenyerembe nyomtam belőle egy jó nagy adagot.

Ezzel a finom folyadékkal kentem be minden apró testrészét, így sikamlós, csúszós lett az egész teste.

Élvezettel tűrte, minden mozdulatomat, de egy egy rezdüléséből, remegéséből tudtam, nagyon kedvére van amit teszek vele.

Amikor már mindene illatozott, kivette a kezemből a flakont, és hasonlóképp előbb lezuhanyoztatta a testem, majd ő is bekent a tusfürdővel mindenhol.

Amikor a melleimet érintette majd hasamon csúsztatta le kezeit vénuszdombomra, engem is remegés fogott el. Csak a szemébe tudtam nézni, és vágyakozva jeleztem, hogy még ne hagyja abba. Ködös tekintetünk ahogy összefonódott, tudtam, minden vágya neki is pont az, amit én szeretnék.......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megmosta gyengéden a testem, amitől komolyan úgy éreztem, hogy mentem elalélok. Elkértem tőle a tusfürdőt, és én is megmostam az ő formás testét. Mikor a melleinél jártam, láttam rajta, hogy ez már több, mint ami a kedvére való. Mikor a punciját mostam, szinte felkínálta magát nekem.

Közel hajoltam hozzá, finoman megcsókoltam a száját, az arcát, majd a füléhez hajoltam, és bele suttogtam, hogy:

- Piszok kívánatos vagy, remélem tisztában vagy vele. Nagyon kívánlak, és erősen visszafogom magam, hogy ne támadjalak le, ne csókoljam vadul a tested, ne akarjalak erősen..... - mondtam, de itt elhalt a hangom, mert nagyon belegondoltam, és nem akartam obszcénül kifekezni magam. Ehelyett belecsókoltam a nyakába, közelebb mentem, amennyire a kád engedte a mozgást. Hozzá simultam teljes testemmel, mellünk finoman egymásnak nyomódott. Ő átölelt, és szinte egymás mozdulatait másoltuk le, mikor a másik fenekéhez nyúltunk.


Reméltem, hogy vad szenvedélyem nem riasztja őt vissza, sőt, inkább tovább tüzeli majd. Egyik kezem a formás félgömbön pihent, a másikkal pedig benyújtam a két gömb közé.... nyögés volt a válasza....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Döníz olyan érzékien simogatta a sikamlós tusfürdővel a testem, hogy cikázott bennem a vad szenvedély. Minden porcikám érintette, minden hajlatomba érzékien kívánatosan becirógatott.

Aztán közel hajolt, és szinte egymáson feküdtünk, amikor szája az ajkaimra tapadt és forró csókban forrtunk össze. De nem hagyta abba, még közelebb hajolt, és a fülembe súgta:

- Piszok kívánatos vagy, remélem tisztában vagy vele. Nagyon kívánlak, és erősen visszafogom magam, hogy ne támadjalak le, ne csókoljam vadul a tested, ne akarjalak erősen.....

Én is a füléhez hajoltam, és folytattam a búgó sugdolózást:

- Nem bírok magammal én sem, tégy velem amit csak akarsz. Tiéd a testem, támadj támadj ezt akarom én is.... hörögtem.

Döníz vad bestia módjára simogatott tovább, szemeiben vad villámok cikáztak, és csókokkal halmozott egyre lejjebb. Ölemhez érve egyik lábam a vállára helyezte, majd finom forró nyelvével megérintette lüktetve vágyakozó rügyem........

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nem bírok magammal én sem, tégy velem amit csak akarsz. Tiéd a testem, támadj támadj ezt akarom én is.... - búgta mély hangon a fülembe, és ez már tényleg elszakított bennem valamit. Lia leült kényelmesen, és én az egyik lábát a vállamra tettem. Széjjelebb nyitottam a combjait, gyönyörködtem egy kicsit formás dombjában. Igen, neki még a puncija is nagyon formás volt. Igazán nyalni, kényeztetni való.


Gyengéden végig csókoltam a combja belső felét, elidőztem bársonyos bőréne érintésének finomságán, majd hamar elértem lüktető hüvelyét is. Finoman végig nyaltam rajta teljes hosszában, a vágat kezdetétől egészen a csiklójáig. Hasonlóan hosszú, mélyről jövő, érzéki nyögés volta a válasza rá. Mosolyogtam gyönyörén, és úgy döntöttem, picit húzom még az élvezetetét. Lenyúltam, szereztem a tenyerembe egy kevéske vizet, és azt a mellei között elengedve, lecsurgattam egészen a kelyhéig. Mindketten végignéztük a keskeny kis folyam gyors, egyenes vonalú útját a hasán, majd csiklóját, és végül az ajkain. A forró ajkainak picit hideg volt a víz, így fel is szisszent, de nem fájdalmában.

- Ej te kis kéjenc. Csak nem tetszett a hideg-meleg váltás? - kérdeztem huncutul, és ő mosolyogva bólintott. Egy kis hideg vizet eresztettem a számba a zuhanyrózsából, és pár centire a csiklójától szinte cseppenként csepegtettem rá. Éreztem, hogy a vége felé már kezd remegni e játéktól


Hagytam egy kevésnyit a számban, a nyelvemre játszottam a vizet. Lehajoltam és a hideg vizet a nyelvemről rányomtam a lüktető bogyóra. Éreztem, hogy egy pillanatra megfeszül a teste az érzéstől.


Nem vártam tovább, benyaltam a barlangjába mélyen, amennyire tudtam, majd a csiklóját is szenvedélyesen kezdtem tovább kényeztetni....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A langyos víz felmelegítette a kádat, így kényelmesen dőltem hátra, átadva testem Döníz kényeztetésének. Játékos, vad kedvében volt. Cirógatott, csókolt ahol csak ért, a testem forró lázban égett közben.

Ahogy végignyalta puncimat, folyamatos remegés tört rám. Nyögdécseltem, mély levegőt vettem, szám kiszáradt. Veszettül kívántam, hogy nyaljon, hogy ujjait belém tolja, hogy játsszon minél tovább velem, rajtam. Húzta az időt, de ez mindkettőnk kedvére volt. Élvezte ő is, nem csak én.

Aztán a vízzel kezdett játszadozni. Kezéből csorgatta a mellemre, majd figyeltük közösen a cseppek útját, és a víz nyomán bizsergett testem. Váltogatta a hideg és meleg vizet, így nagy izgalmakat ért el nálam. Szinte hozzám sem kellett érnie, máris orgazmus közeli állapotban voltam. Amikor picit hidegebb vízzel locsolta a lángoló csiklóm, felszisszentem a gyönyörtől.

- Ej te kis kéjenc. Csak nem tetszett a hideg-meleg váltás? - kérdezte incselkedve, huncutul. De már nem is várt rá választ, máris száját töltötte teli vízzel és a csiklómra fújta ajkai tartalmát, apránként, gyengéden. Majd hidegvizes nyelvével érintette rügyem, amitől felsikoltottam. Itt a vég! Sosem tapasztalt gyönyör tört rám. Testem elöntötte a kéj, remegtem, hörögtem, de ő nem hagyta abba, csak még jobban nyalt, hogy élvezetem sose múljon el.

Először csak simogattam vadóc haját, majd amikor a kéj söpört át testemen, fejét magamba húztam, és soha nem akartam elengedni......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszméletlen hevességgel futott végig rajta a gyönyör hulláma. Nyögött, hörgött, feszültek az izmai. Remegett a teste, és éreztem, szinte biztosan tudtam, hogy ez valami új érzés, új élmény neki. Nekem is az volt, nem voltam én sem eddig túl sok nővel, de egyikük sem élvezte ennyire vehemensen a dolgot, mint ő.

Magára húzta a fejem, s én örömmel temetkeztem még ölébe egy kicsit. Nem hagytam neki békét, azt akartam, hogy mindent elsörpő legyen az első orgazmusa. Ilyen is lett. Mikor úgy éreztem, hogy a kényeztetésből is megárthat a sok, hagytam neki egy kis pihenőt. Simogattam formás lábait, a bokájától indulva át a derekán, egészen a melléig. Finoman játszottam a két formás félgömbbel, és élveztem, ahogy piheg, hogy próbálna beszélni, de egyenlőre még nem képes megszólalni. Mosolyogtam, élveztem, hogy ekkora gyönyört tudtam neki okozni.


Megsimogattam a kezeit, az ujjait... Egy, majd két ujját végignyaltam, és közben mélyen a szemébe néztem. Érzéki módon szopogattam az ujjait, végignyaltam rajtuk, és közben figyeltem, hogy hogyan lesz újjá rajta a sóvárgó vágy, hogyan éled fel benne újra az izgatni vágyás, az izgulás iránti éhség.


Kezét tovább irányítottam magamon, először az arcomat temettem a tenyerébe, majd az ujjait végighúztam a nyakamon, a melleimen. Itt már enyhítettem az irányításon, hagytam, hogy ő maga akarjon tovább menni.


Nem is kellett soká várnom, keze önállóan kelt útra testemen. Éreztem rajta, ahogy felfedezi saját - igen izgató - hatását, hogy élvezi, ahogy láthajta, mennyire izgat engem a simogatása, finom érintése...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan gyönyört éltem át általa, amilyet férfivel még soha. Orgazmusom véget nem érő hullámokban tört rám, ő pedig fáradhatatlanul folytatta kényeztetésem, hogy az egekbe repítsen.

Hát sikerült is neki! Kapkodtam a levegőt, szám kiszáradt, hörögtem, sikongattam, szinte elveszítettem az eszméletem olyan hatást gyakorolt rám. Aztán megkegyelmezett, és ujjaival a bőrömön kezdett játszadozni. A vádlimon kezdte, majd nagyon apró lépésekkel haladt egyre feljebb, majd a kezem, az ujjaim jöttek sorra. Puszilgatott, cirógatott, miközben én aléltan feküdtem a kádban.


Aztán tenyerembe helyezte arcát, úgy nézett csillogó szemeivel rám, a másik kezem megfogta, és finom irányítással saját testére vonta. Nyakát, melleit cirógattam, tenyerembe simult formás kemény bimbója, éreztem, hogy nem hatástalan rá érintésem.

Egyre bátrabban és egyre nagyobb élvezettel érintettem a víztől sikamlós testét. Hálás vagyok azért a gyönyörért, amit kaptam az imént tőle.

Némi ügyetlenséggel, de próbálom én is visszaadni az élményt. Ahogy kezdett visszatérni ismét belém az erő, úgy lettem egyre aktívabb.

A zuhany langyos vízsugarával leöblítettem mindkettőnk testét, és gyönyörködtem a gyöngyöző cseppeken, ahogy legördülnek napbarnított testén.

Aztán egy nagy bolyhos fürdőlepedővel áttörölgettem mindenét, majd kézen fogtam, és a háló szobába hívtam.

Az ágyra fektettem és szorosan magamhoz szorítottam. Belecsókoltam formás nyakába, majd ajkait kerestem meg, és hosszan, csókolózni kezdtünk. Ő hanyatt feküdt, én pedig fölé hajolva kezdtem teste bebarangolását kezeimmel nyelvemmel....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyönyör és öröm volt látni, ahogy élvezett általam. Bizsegett tőle végig az egész testem, nyögései, teste rándulásai mind-mind hatottak rám is. Hálás mosollyal vette át az irányítást, miután a kéj hullámai már nem borították el oly vadul. Lemosott mindkettőnket finom langyos vízzel, majd kisegített a kádból, és érzéki módon törölt végig. Közben el-elhintett pár finom csókot a testemen. Kézen fogott és a hálóba vezetett. Az ágyra feküdtünk, és ő szorosan magához húzott. Szánk egymáséra tapadt, vadul kezdtünk megint csókolózni. Teste forró volt még mindig, és szinte pulzált belőle az erotika. Imádtam hozzá bújni, imádtam, hogy szorosan ölelt. Lábunk összegabalyodott, azzal is öleltük, izgattuk egymást.


Kibontakoztam ebből az izgató, forró ölelésből, és a hátamra feküdtem, felkínálva ezzel magam neki. Ő el is kezdte feltérképezni a testem. Kezével simogatott hosszan, úgy éreztem, mindenhol hozzám ér, és ez nagyon felvillanyozott.


Melleimnél hosszan időzött, szopogatta, nyalogatta a bimbókat. Káprázatos volt a látvány is, de az érzés még inkább, mert közben a keze végigsiklott a hasamon, és a dombomat egyenlőre kikerülve, a combomon simított végig. Én meg annyira kívántam már az érintését, hogy amint a combjaimhoz ért, szinte azonnal szét is tártam neki... A térdemnál járt a keze, mikor irányt változtatva visszafele simogatott, és mikor az ölemhez közeledett, lassított a tempón, én meg már szinte emeltem a csípőm, hogy lerövidítsem az utat...


Fejét felemelte, és éreztem rajta, hogy látni is akarja a kiváltott hatást. Kezével lassan simított végig a dombomon, én meg nyomtan a kezének magam. Középső ujja be is siklott az ajkak közé, én pedig felnyögtem. Izgatottan vártam, hogyan folytatódik tovább ez az eszméletlen kéjutazás....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bársonyos édes bőrét csak úgy faltam, ahogy nyelvemmel ajkaimmal érintettem. Nem tudtam betelni az ízzel a látvánnyal. Formás mellei hegyesen tekintettek az égre, ahogy feküdt az ágyon, bimbói rózsaszínen meredeztek. Kéjesen hívogatón csábított, és ennek én nem tudtam ellenállni. Végigcirógattam minden porcikáját, tetőtől talpig, és majd felfaltam annyira kívántam.

Majd visszavettem a hévből, és alig hozzáérve símogatni kezdtem a hasától le a dombján át végig combja belső felén a térdéig, majd vissza. Ezt az utat többször is bejártam, láttam szemén, hogy nagyon élvezi érintéseimet. Egyre lassabban, egyre érzékibben simogattam. Combjait széttárta, csípőjét megemelte, mintegy kérve, hogy ne kínozzam tovább.

Ekkor ujjaimmal lassan végigcirógattam egész szeméremtestét, és amikor alulról visszafelé húztam a kezem, akkor a középső ujjammal az ajaki közé hatoltam picit.

Belenyögött a csendbe, én pedig megéreztem duzzadó rügyét, ahogy nedves ajkai között siklott az ujjam.

Megálltam.

Csak egy picit nyomtam rá rügyére, alig érzékelhetően, de nem mozdultam.

Majd ismét lassan elindult kezem felfedező útra, és ismét haladtam lefelé barlangjához közel. Az egyik ujjammal behatoltam keresvén G-pontját, és a hüvelyk ujjammal továbbra sem tágítottam csiklójától.

Teste vonaglani kezdett, úgy élvezte játékom. Hangosan nyögdécselt, hörgött, egyre csak emelte csípőjét és vad táncba kezdett….

Csodás látvány volt tökéletes alakját nézni, ahogy a kéj átjárja kívül belül…….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éveknek éreztem, mire ujjai belém hatoltak. Ujjai finoman játszottak bennem, de én majd' megőrültem így is tőlük. Mozgattam a csípőm az ujjain, hogy még szenvedélyesebben járassa bennem az ujjait. Ezt ő is megérezte, és egy egészen kicsit gyorsított keze mozgásán, aminek hamar nagy hatása is lett. Nem kerültem orgazmus közelbe, de piszok mód kezdtem nedvesedni keze által.

Nem bírtam magammal, kezemet felemeltem, és a combján végig simítva, ölét kerestem én is. Felizgatott ez a nőszemély, de piszok mód. Éreztem, hogy kezdem minden gátlásom komolyan levetni, és egyre jobban kívánom ezt a Nőt, ha még ezt lehet fokozni egyáltalán.


Mikor öléhez értem, finoman simogatni kezdtem, mire ő sóhajtozással válaszolt. Előbb mellém feküdt, majd felhúzta az egyik lábát, hogy jobban hozzá férjek. Ebből a szemszögből is nagyon izgató volt, ahogy a nedves ajkai elválnak egymástól.

- Gyere édes, feküdj rám... - suttogtam neki. Ő rám nézett azokkal a csodás szemeivel, bólintott. Abbahagyta a kényeztetésem egy kis időre, és fölém térdelt 69-es pózban. Újra végigsimítottam izmos, formás combjain, és széthajtottam ajkait. Élvezettel, hosszan nyaltam végig a csiklóján, a hüvelye bejáratán, és a popsijánál is időztem egy picit. Ő is hasonlóan tett, s ez szinte felfoghatatlan élvezetet okozott nekem.


Még jobban széttártam a lábam, és hagytam, hogy kiélje minden fantáziáját, hogy áthassa őt is a szenvedély, a kéj, a vágy. Egyik kezén támaszkodott, míg a másikkal belém hatolt, miközben a már nagyon kiemelkedett csiklómat nyalogatta. Éreztem rajta, hogy fokozódik az ő vágya is. Élvezet volt hallgatni, ahogy nyög rajtam, és élvezi, ahogy én is belehatolok előbb egy, majd két ujjammal...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Döníz vonaglott, nyögött kezeim játéka alatt. De éreztem, nem elégszik meg ennyivel, ő is elkezdett símogatni izgatni finom forró ujjaival. Combomon haladt végig ujjaival, majd megkereste legérzékenyebb pontom, széthajtva ajkaimat behatolt csiklómhoz.

Ekkor mellé feküdtem, combom széjjelebb nyitottam, hogy könnyű dolga legyen hozzám férni.

- Gyere édes, feküdj rám…. Mondta, de már a mozdulatot elkezdtem, amikor száját elhagyta ez a mondat. Csak rámosolyogtam, és lábam átvetettem arca és mellei fölött, így mindkettőnknek kiválóan alkalmas helyzetbe kerültünk.

Éreztem, ahogy ajkaival, forró nyelvével végigsiklik csiklómtól egészen a popsimig. Beleremegtem, olyan fantasztikus érzés volt. De nem kíméltem, én is pont ezt tettem vele. Hasonlóan érzékeny volt számára is ez a művelet.

Finom, illatos kelyhe egyre csak fokozta élvezetem. Néhány percig eljátszadoztam csiklójával, majd egyik ujjammal hüvelyébe hatoltam. Pont ezt tette ő is velem. Mondhatnám, tükörjátékot játszottunk, de mindkettőnk számára irtó élvezetes volt. Vágyunk egyre csak fokozódott, ahogy ujjainkkal táncoltunk egymásban, keresve azt a bizonyos G-pontot, hogy mindketten egyszerre jussunk a csúcsra, és törjön ki belőlünk a kéj forró lávája.

Nem kellett sokáig várakozni, felhúztuk egymást piszkosul. Néhány perc múlva izzadtan, remegve a kéjtől sikoltva rogytunk egymás mellé és öleltük meg a másikat.

Hálás tekintettel néztünk egymás szemébe, és megbeszéltük, hogy alkalom adtán folytatni fogjuk.

Sajnos nagyon gyorsan elszaladt ez a délután, mindkettőnknek ezer dolga, elintéznivalója van, így egy gyors zuhany után kikísértem Dönízt aki már nem csak a kozmetikusom, hanem egy vérbeli vadmacska szeretőm is lett ma délután.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem voltam egészen agyamnál. Az egész helyzet, az egész nap megbabonázott. Tudtam, éreztem, hogy most valamit átléptünk, most valahogy már máshogy vagyunk egymással.

És ez a teljes megnyílás, befogadás... ez az intim együttlét.... ahogy a 69-es pózba keveredtünk, mámorító volt. Imádtam nyalni őt, és mindegy egyes mozdulattal csak még inkább azt éreztem, hogy kívánom őt. Egyfele gondolkoztunk, mint már annyiszor. Játszottunk a másikkal, s mikor ujjaim hüvelyébe siklottak... ő is ezt tette velem. Megfeszültek izmaim, a testem, kezdtem érezni, hogy az orgazmusom átforrosítja minden részem. Faltuk egymást, míg szinte egyszerre nem robbant ki belőlünk az érzéki, tüzes érzés...


Hosszan pihegtünk még így, nyugodott a testünk. Aztán mellém mászott, és ölelkezve folytattuk az utójátékot, míg a szeme nem tévedt az órára. Megrőkönyödve tapasztalta, tapasztaltuk, hogy mennyi idő eltelt azóta, hogy megérkeztem.


Sajnos, mint minden jó, ennek is vége szakadt, de már közelebb voltunk egymáshoz, mint azt valaha is gondoltuk volna...

Tartalomjegyzék