Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Épp vacsorázunk a terített asztalnál. Dávid a férjem, hulla fáradtan jött haza a munkából. Már hetek óta valami lehet vele... Szótlan, nem beszél róla, hogy tudjak esetleg segíteni neki. Sűrűn késő este zuhan haza a munkából, ha kérdezem mi történt, csak tőmondatokban válaszol, és más témája sincs, csak a rá bízott feladatok.

Elegem van már belőle, hogy sosincs rám ideje, hogy nem megyünk soha szórakozni, nyaralni, és hát az sem járja, hogy bizony hónapok óta az ágyban is ritkán ér hozzám...

Néhány hete amikor bevásárolni voltam az egyik szupermarketben, elejtettem a pénztárcám, és egy igen kedves úr segített felemelni a földről. Míg sorban álltunk a pénztárnál, szóba elegyedtünk. Kiderült, hogy a kerületi kórházban szülész -nőgyógyász és már vagy három éve egyedül neveli kislányát, mert a felesége meghalt.

Amikor végeztünk a bevásárlással, elkísért a kocsiig, és adott egy névjegykártyát. A lelkemre kötötte, hívjam fel, és igyunk meg valamikor egy kávét közösen.


Ma este, míg zuhanyoztam, épp erre a történetre emlékeztem, hogy már lassan két hete történt, és még nem jelentkeztem a dokimnál....

Gyors zuhany után fáradtan bezuhantam az ágyba, és Dávid hangos szuszogására lettem figyelmes...

- Mi van szívem? Valami baj van? Fáj valamid? Tudok segíteni?.......

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

--Olyan furán ért hozzám. De a hangja, kedves, aggódó. Jólesik.

--Nem sziven, nem tudsz. Aludjunk.

Megkönnyebbülök, hogy visszafeküdt és békén hagy.

Nem vagyok jól. Napok óta a stressz és az a néhány kölök aki kiborit az iskolában.

De nem is ez a legnagyobb bajom.

Nem érzem magam férfinak pár hónapja. Ha szeretkezem vele, érzem, látom, hogy nem röppen az egekbe mint régen. Néha úgy érzem, alig várja, hogy végezzek. még biztt is. "Élvezz drágám. Engedd el. Ne várj rám."

Mi ez, ha nem a "legyek már túl rajta" gondolat?

Jó, jó! Végtére is értem én. Nem vagyok olyan kitartó. Ha fáradok, már nem vagyok olyan kemény. Biztos ettől nem elég neki.

De, el is szólta magát párszor. Különben miért hivta volna játékosan "fütyikének+ a farkamat?

Mikor átölelem, még olyan tüzes és tolja hozzám a csipőjét, de amikor már 10 perce dugunk és én már fáradok, valahogy lenyugszik. Készséges és odaadó, de érzem, hogy már túl akar lenni rajta.

Lehet, hogy szeretője van?

Nem csodálnám, ilyen teljesitmény mellett. Végtére is egészséges és kivánós nő.

A szerető gondolatára beúszott pár férfi tekintet strandokról. Edinát nézték. Mit nézték! Majd felfalták a szemükkel. Ezekre az emlkekre merevedni kezdett a farkam.

Mi ez!? Mi van velem? Akkor idegesitett ahogy nézik. most meg állok az emlékére.

Megőrültem?

Lehet, hogy tényleg szeretője van? A kérdésre adott kétféle válasz közül a szerető meglétére adottnál fokozódó izgalmat érzek. Arra, hogy nincs, csalódottságot.

Belefeledkezem a megcsalás gondolatába. édes kin. Küzdök ellene. El akarom hessegetni ezt a megcsalásos gondolatot, de szinte megragad az elmémben. Kinoz, fáj, dühit és édes izgalomba hoz.

Nem értem. De a merev vesszőm kivánja, hogy megfogjam. Először csak megszoritom. El is engedem, de a vágy ereje visszaviszi akezem és huzogatni kezdem. Közben az egyik strandos fickóval látom Edinát a strand szélén ölelkezni egy fűz bokor alatt.

Itt nem birtam tovább. A kép olyan heves izgalmat váltott ki, hogy elélveztem.

Bűntudatot és szégyent érzek.

Lúzernek érzem magam, ahogy a fürdőszoba felé oldalgok.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érezm, hogy Dáviddal valami probléma lehet, de ha nem akar róla beszélni, hát hagyom, nem erőltetem. Ha meg akarja velem osztani, úgyis megteszi, ha meg nem, hát akkor az ő titka marad továbbra is.

Visszatérek gondolatban az én sármos dokimhoz. Ha már úgysem tudok aludni, ezek miatt a hangos szuszogások miatt, legalább valami csábítóra, élvezetesre gondoljak.

Ahogy visszaemlékszem, nagyon jóvágású, magas, nem túl vékony, de sportos alkatára, laza hullámokban hátrafésült dús hajára, amiben már jócskán láthatóak voltak az ezüst szálak, irtó csábító jelenség volt. Sportos öltözete engedte láttatni, hogy vigyáz az alakjára, mert pocakot még nem eresztett. Az illata.... na, arra már nem is akarok gondolni, mert azonnal be kellene nyúlni a combjaim közé, hogy kielégítsem magam, de addig, amíg Dávid ébren van, nem akarom ezzel zavarni...

Sajnos, vele már nagyon rég volt úgy istenigazából jó a szeretkezés. Fogalmam sincs mi okozhatta érdektelenségét. Talán pont ez lehet az, ami miatt itt sóhajtozik mellettem?

Hosszas elmélkedésem eredménye mégis az alvás lett, és reggel amikor felébredtem, már Dávid nem is volt mellettem. Korán kellett biztos az iskolában lennie, talán nulladik órája lehet.

Én csak kilencre járok be a hivatalba, ráérek készülődni komótosan. Az esti gondolataim hatására, a táskámban megkerestem Haness doktor névjegyét, hogy a délelőtt folyamán majd telefonálok neki......

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kipihenten ébredtem és csak a fürdőszobában jutott eszembe mi is izgatott föl este és mit tettem e miatt.

Bár ne jutott volna eszembe. Egyszerre éreztem szégyent és határtalan izgalmat. Újra beugrott a bokortól alig takart ölelkező Edina és az idegen pasi képe.

Őrület! Megint merevedésem lett.

Hideg vizzel zuhanyoztam. Ez valamit segitett. De útban az iskola felé a buszon megint ezen járt az eszem.

Egész nap uralta az elmémet a rögződött kép és a megcsalásról való morfondirozás.

Szerencsére ma nem kellett későn hazamennem, ennek ellenére megint fáradtan vánszorogtam haza.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A munkámra alig tudtam figyelni az izgalomtól. Vajon hogy kezdjem? Mit mondjak a dokinak? És emlékszik még rám? Annál nagyobb balmát el sem tudnék képzelni, ha a telefonban fogalma nem lenne, hogy ki is vagyok....

Alig vártam az ebédszünetet, félre vonultam, és szinte remegő kézzel, gyomromban egy kis egészséges izgalommal benyomtam a mobilomba a számát. Kicsöng... Várok...

És, azzal a búgó dallamos hangjával beleszól.... bemutatkozom.....

Tudja, ki vagyok! Ez elképesztő! A hangján, máris érezhető, hogy mosolyog, örül annak, hogy hívtam. Picit meg is dorgál, hogy már várta a hívásom, és ha én is megadtam volna neki a számom, bizony ő már hamarabb megkeresett volna.

Azonnal rátér a lényegre, hogy mikor láthat. Úgy gondoltam, hogy a ma délután épp megfelel. Neki is jó volt az időpont. A kórháztól nem túl messze található egy kis kedves keleti teázó, itt beszéltük meg a randinkat, munkaidő végeztével.

A nap további részében szárnyaltam, boldog voltam, mindenkire mosolyogtam, mindenkihez volt néhány kedves szavam......

Aztán eljött a várva várt munkaidő vége. Kis smink igazítás, hajam rendbetétele, mély levegővétel, és máris bent ültem a kocsimban, és repültem a teázóba.....

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ittam egy pohár vizet és lerogytam a nappaliban. Bambán néztem egy kicsit magam elé, aztán megint Edina esetleges félrelépése járt a fejemben. Ez valahogy felfrissitett.

Elővettem egy régi albumot amiben egy horvátországi nyaralás képei voltak, és lapozgattam.

Azokhoz a képekhez lapoztam amelyek a nudista strandon készültek. Edina mindig is könnyen teremtett kapcsolatot. Itt is kedves emberekkel ismerkedtünk meg. Intelligens, mosolygós arcok. Emlékszem rá milyen önfeledten labdáztunk a strandon és pancsoltunka tengerben.

Leragadtam az egik fotónál. Ezen Edina és én, egy csoport képen nevetgéltünk.

Kis nejem mellett, egy izmos férfi állt, igen szorosan. Bal karját hanyagul a párom vállán nyugtatva. Most tűnt fel, hogy a férfi csipője a nejem popsija mögé szorul. Sokan voltunk a képen. Mindenki rá akart férni, ez volt a szorosság indoka. Ezt használta ki az a férfi is. A pénisze Edina popsija felett szorult a derekához. És a felhőtlen mosolyában volt még valami odanemillő árnyalat. Kéjes volt. De a nejem is furcsán nevetgélt.

Ez annyira felizgatott, hogy elővettem a farkamat és három ujjal megszoritottam a makkom.

Talán már akkor megcsalt? Lehetett rá ideje, végül is én gyakran szunditottam szieszta időben, átvéve a ezt déli szokást.

Hely is biztos akadt rá.

Elkezdtem huzogatni a farkam és a képet nézve, egy furcsa mozi indult be a fejemben.

Láttam Edinát ahogy szinte kiemelkedik a képből azzal a férfival és egy apartman szobájában jelenik meg.

Egymás felé fordulnak és a férfi lehejol hozzá. Lassan és hosszan csókolja. Az én kis hűséges nejem pedig szinte elolvad a karjaiban.

Aztán láttam ahogy a nejem letérdel és szinte vallásos áhitattal csókokat nyom a csipő vonalából markánsan meredező hatalmas farok makkjára.

Gyorsabban kezdtem huzogatni a farkamat.

Majd a párom, lassan beszippantja a hatalmas makkot és az érzéki szája gyűrűbe fogja a farkat úgy a felénél.

Nekem ilyen mélyre soha nem vette be, pedig csak 11 cm. Mindig csak úgy a hegyét szopogatta.

Ez az összehasonlitás olyan fájó volt. Önsajnálat és némi harag kavargott benne. Ettől felnyögtem és már vadul huzogattam a farkamat.

Ekkor nyitott rám Edina.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A városban csúcsforgatom, mindkét sávban állnak az autók. Nem bírok haladni, nagyon égő lenne, ha elkésnék. Útálok késni.

Na végre elindul a sor, és átjutok azon a fránya zöldön… már csak néhány sarok, és ott leszek a teázónál….

Izgatott vagyok nagyon, hogyan fogad, mit fog mondani, és hát miért is jöttünk ma ide teázni? Miért akart velem találkozni?

Pár perc, és kiderül. Hihetetlen, itt a bejárat mellet találtam parkolóhelyet, kiszállok a kocsiból, és máris indulok a teázó bejárata felé.

Szikrázó napsütés van még, a nap forrón süt, szinte égeti a hátam, így a nyári ruhán keresztül. Jólesik, a légkondícionált helységbe lépni, szinte megnyugtat azonnal. Széles mosollyal hívta fel magára a figyelmet az én dokim, és máris feláll helyéről, meleg öleléssel fogad, és egy forró puszit nyom az arcomra, majdnem a szám szélére.

Aztán hellyel kínál, és máris rátér a lényegre. Tetszem neki, szeretne közelebb kerülni hozzám.

Édesen részletezte, hogy amikor a pénztárcámat elejtettem, már figyelt egy ideje, és jól jött ki nagyon, hogy segíthetett, mert így meg tudott ismerkedni velem. Aztán, amikor nem hívtam fel ilyen sokáig, azt hitte, elfeledkeztem róla. Nagy öröm volt számára hallani ismét a hangom ma a telefonban, ezért is nem akart tágítani, ma mindenképp látni akart.

Kíváncsian várta a válaszom, mit szólok a nyílt kérdéseihez, benne vagyok-e, vagy visszautasítom.

Tetszett a nyíltsága, a határozottsága, így én is korrekt voltam vele, nyíltan a szemébe mondtam, hogy férjem van, de nem fogok apácazárdába vonulni, és semmi jónak nem vagyok az elrontója.

Örült a nyílt válaszomnak, áthajolt az asztalon, a közben már felszolgált teáinkon keresztül, és a számra adott egy lágy csókot. Mintegy megpecsételve titkos kis szerződésünket.

Túl sokáig nem maradhattunk, mert most derült ki, hogy ma ügyeletes, és csak kilógott a kórházból a kedvemért.

Két nappal későbbre megbeszéltünk egy találkozót, majd felálltunk, és mentünk a dolgunkra.

Ragyogtam, vidáman élettel teli léptem be a lakásba. Tele voltam vággyal, erotikus gondolattal, amit Csaba, a doki keltett bennem.

Sehol senkit nem találtam, így sietve benyitottam a hálószobába, hogy levegyem a ruháimat, és lezuhanyozzak a szomszédos fürdőszobában. Amikor benyitottam megdöbbenve tárult elém a férjem, ahogyan épp maszturbál az egyik fotelban. Hirtelen azt sem tudtam, hogy mit is tegyek. Majdnem visszaléptem, és bocsánatot kérve visszakullogtam a konyhába, de a vágy, amit gerjesztett bennem Csaba, hajtott, egyre csak hajtott.

Egy forró csókot nyomtam a megdöbbent Dávid szájára, és máris vetkőzni kezdtem. Majd megkértem, hogy kövessen a fürdőszobába. Szeme elkerekedett, de mint a holdkóros követett egészen a zuhanykabinig.

Beálltunk mindketten, és lágy, langyos vízzel meg a finom illatú tusfürdővel élvezettel kezdtem símogatni a testét. Átöleltem, megcsókoltam, miközben kezembe vettem a már ismert szerszámát, és átvettem az irányítást tőle. Nagyon élvezte! Nem is maradt el a hatás, hamarosan sziklakemény dákót fogtam a kezemben…….

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a lerohanás teljesen új volt. Illetve, rég tapasztalt. Edina, lánykorában volt néha ilyen tüzes és lehengerlő.

Markolta a fütyim és a szemeiben valami rég nem látott csillogás volt.

Szinte ijedten szorultam a fülke sarkába. Ő pedig letérdelt elém és befalta az álló farkamat. Most bekapta szinte tövig. Szája és nyelve ismeretlen módon pulzált rajta. Csodás volt. Nyögve támaszkodtam a falnak és átadtam magam ennek a kis farokvámpirnak.

Ekkor azonban felpattant és nekem farolt. Megmarkolt és már a punijában is voltam. Mozogni kezdett rajtam. Egyre vadabbul tolta a popsiját és közben azzal a fura csillogással a szemében hátranézett rám. Szája nedvesen és duzzadtam megpattant.

--Most, te édes! Basszál keményen! Tégy magadévá! Húz a faszodra! Kúrj szét! --suttogta kezdetben. majd a végén már rekedten kiáltotta.

Teljesen megőrjitett. Tüzelő szukaként viselkedett és szinte beszippantott a pinájával.

Megmarkoltam a fenekét és csattogva baszni kezdtem. Igen, ez a jó kifejezés rá. Erősen és vadul párzottam vele. Ő pedig elfogadva a himerőt, nekitámaszkodott a kabin falának és hol nyöszörgött, hol hangosan nyögött. Ilyenkor olyan volt, mintha megőrült volna. Megijedtem tőle, mert ilyet nem produkált még. A nyögésében volt valami állati.

Már vagy 7 perce dugtunk igy, amikor egyre vadabb lett. Az állatias nyögései mellé elkezdte újra ütemesen hátratolni a fenekét, hatamasakat ütközve, csattanva a hasammal. Félni kezdtem ettől az őserőtől. A kezdetben okozott izgalom átváltott félelembe. Ez elbizonytalanitott. Hirtelen alábbvalónak éreztem a férfiasságom ezzel az elsöpő erejű női energiával szemben. Valóban úgy éreztem, hogy a puncija örvényként elnyel és megsemmisit.

De ekkor már odavolt a kezdeti keménységem. Lökni sem mertem, akartam az ütközéseket kerülendő.

Megfordult és a szemei csillogásába harag vegyült. Nem az a már sokszor látott szelid csalódottság, hanem igazi harag.

Ettől még inkább lehervadtam. Éreztem, hogy a farkam ernyedten csúszkál a pinájában. Aztán az egyik hosszabb mozdulatánál ki is csúszott.

--Ennyi volt?!-- kérdezte ingerülten.

Megszégyenülten álltam mögötte. Mentendő a helyzetet, letérdeltem mögé és nyalni kezdtem a csiklójától a farokcsontjáig. A pinája forró volt és még kicsit nyitott. Hosszzúkat nyalva reméltem, hogy legalább igy elélveztetem.

Ekkor azonban felegyenesedett és megfordulva levette a zuhanyrózsát. A vizet hűvösre állitva, egy kemény mosollyal locsolni kezdte magát.

--Édesem kimennél? Szeretnék lezuhanyozni. -- mondta ingerült kedvességgel.

Kikullogtam mellőle és leültem a fürdőszobai székre. Ő pedig némán fürdött. Mikor végzett kilépett és csak úgy odavetette.

--Mehetsz! -- azzal egy fürdőlepedőbe csavarva magát, kiviharzott.

Mikor végeztem, visszamentem a hálóba. Az ágyon hasalva nézte a régi albumot. meg sem fordult.

Valami halovány reménytől inspirálva mögé hasaltam és nylni kezdtem a fenekét, de ő gyorsan félrerántotta.

Hátranézett rám és szinte parancsolóan intett, hogy csússzak mellé.

--Melyik képet nézted, mikor huzogattad magadnak? -- kérdezte egy nyers hangsúllyal.

--Ezt Édes. -- böktem a csoportképre.

--Hm! Milyen remek csapat is volt! -- sóhajtotta.

--Na és mi volt ebben olyan izgalmas, hogy huzogatni kezdted a fütyikédet?

--Az ahogy az a férfi hozzád simult. -- motyogtam kis szünet után.

Rám nézett és a szemében újra megjelent a nem rég látott csillogás. Még egy kis emlékező mosoly is felvillant.

Aztán a mosolyba némi kajánság vegyült és megkérdezte.

--Mi volt ebben olyan izgalmas?

nyeltem egyet és nem válaszoltam.

--Naa! Valld be! --csattant föl a hangja szokatlan eréllyel.

--Ahogy annak a férfinak a teste olyan bizalmasan a tiédhez simult. A farka nekinyomódott a derekadnak. -- suttogtam és éreztem, hogy tűzvörös a fejem.

Ekkor felkacagott és hanyatt fordult. Hosszan és jólesően nevetett. A kezével megkócolta a hajam és kajánul rám nézett.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vágy bennem az egekig szökött! Eszméletlen hatással volt rám Csaba, a doki, és valahogy le kellett vezetnem a tombóló vihart bennem. Őrítően vágytam arra, hogy keféljenek szét, hogy szopjam a faszt, most akár egyszerre több pasit is ki tudnék elégíteni, akkora energia tombol bennem.

Szegény férjem, aki már azt hitte, hogy frigid vagyok, csak tágra nyílt szemekkel állta a sarat, és élvezte lerohanásom. Kezeim siklottak testén, és egyre jobban begerjedt ő is hatásomra. Letérdeltem elé, és meredező farkát bekaptam, vadul szopni kezdtem. Ő meg csak nyögött hörgött élvezetében, szinte tehetetlenül csodálkozva kirohanásomon. Majd pár perc elteltével felfogta, hol is van, és megfordított, egyik kezével előre döntött, és hátulról szabályszerűen kúrni kezdett. Vadul, erősen, ahogy az állatok is csinálják. Kezdtem nagyon élvezni a dolgot, de még nem jutottam a csúcsra. Vállam fölött hátra pillantottam, és bíztattam tekintetemmel, hogy már nem sok van hátra, csinálja csinálja még még tovább!

De hirtelen azt éreztem, hogy farka összemegy bennem, majd kicsúszik a puncimból. Nem is tudom, hogy elkeseredést, vagy haragot éreztem-e de minden esetre, csak ennyit tudtam kérdezni tőle:

- Ennyi volt??!!

Lehet, hogy némi harag is vegyült a hangomba csalódottság mellé, mert azonnal elém térdelt, és nyalni kezdte pinácskámat de ez most nem volt nekem elég. Levettem a helyéről a zuhanyrózsát, hidegre állítottam a vizet, és megkértem, hogy távozzon ki a zuhanyfülkéből mert egyedül szeretnék zuhanyozni.

Amíg én lehűtöttem a testem, ő magába roskadva ült a fürdőszobai széken. Gyorsan végeztem, majd a fürdőlepedőt magam köré tekertem és odavetettem neki, hogy

- Mehetsz!

A szobában kíváncsian vettem kezembe azokat a fotókat, amiket olyan előszeretettel nézegetett Dávid, amikor beléptem, és amelyikre verte a farkát.

Egy régi nyaraláson készült fotót fedeztem fel.

Igen, Feri állt mellettem, a hősszerelmes tánctanár. Édes istenem, az a nyár, ott az Adrián, a naturista strandon……

Eddig jutottam a gondolataimba, amikor belépett a férjem a fürdőszobából, és felhajtotta a rám terített törölközőt, és ismét nyalni akarta a fenekem, de nekem most erre egyáltalán nem volt kedvem, elhúzódtam tőle.

Inkább arra kérdeztem rá, hogy mi inspirálta őt abban, hogy verni kezdte a farkát erre a képre.

Mondjuk, sok meztelen nő és férfi látható rajta, kétségtelen, de ez még szerintem nem indok erre… de hát honnan látnék én bele egy férfi gondolataiba?


Aztán elkezdte mesélni, hogy izgatja, ahogyan Feri a csípőjét hozzám nyomja és a kéjes mosoly mindkettőnk arcán. Bele is pirult, ahogy a szavak elhagyták száját.

Nem akartam megbántani, de felkacagtam, és megborzoltam a haját, majd rákérdeztem arra, amire már régóta vágynék, csak nem tudtam, hogy ő miként fogadná…

- Tán azt szeretnéd látni, hogyan szeretkezem mással?

Picit elgondolkodott zavarában, de nem habozott sokáig a válaszával:

- Igen, minden vágyam, hogy nézhesselek téged, és szolgáljalak benneteket míg szeretkezel valakivel….

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hatalmas megkönnyebbülést éreztem ahogy kibuktak a számból a szavak.

Éreztem, hogy lángol az arcom. És ez csak fokozódott amikor Edina hátra hajolt és széles, kicsit megvető mosollyal rámnézett és hosszan vizsgálta az arcomat.

--Szolgálni szeretnél? Úgy érted nem te lennél az első férfi egy ilyen hármasban? Velem együtt, átengednéd a vezető szerepet egy idegennek? -- kérdezte némi hitetlenkedéssel a hangjában.

Most nagyon elbizonytalanodtam. Ha megerősitem amit mondtam, talán hangosan és gúnyosan kinevet. De, mindegy már. Kimondtam.

--Igen, szereteném és lemondanék az előjogaimról. -- makogtam halkan.

Hatalmas nevetéssel átölelt és csókolgatni kezdett.

--Édes, hát te ennyire szeretsz engem, hogy a kielégülésemért hajlandó volnál erre is? -- súgta a fülembe.

--Nem tudnám megtenni ezt, ha nem izgatna a lehetőség. Ha féltékeny lennék, biztosan nem adnálak át. De be kell látnom, hogy már nem tudlak kielégiteni, Te pedig még igényled ezt. Jogos tehát, hogy megkapd az élvezeteket. -- mondtam már kicsit ércesebb hangon.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor Dávid piruló arccal kimondta, hogy mennyire vágyik arra, hogy imádná hármasban, egy másik férfivel, és még le is mondana férji előjogairól, hát örömömben a nyakába borultam, és ölelgetve csókolgatni kezdtem.

Látta rajtam, mennyire örülök, és hát az ő megkönnyebbülése is segítette abban, hogy kapcsolatunk még mélyebbre és tisztábbra változzon. Büszke vagyok rá, hogy ilyen őszinte hozzám, és tisztelem azért, amiért ekkora szabadságot ad nekem. Vajon hány férj tenne ilyet a felesége érdekében?

Mindegy, nem is akarok ebbe belegondolni, a lényeg, hogy az én drága férjem, egy kincs, aki ilyen meglepetéseket tud nekem okozni.

Azonnal beindult a fantáziám Csabára, a dokira, és a leendő hármas szeretkezéseinkre.

Igenám, de vajon, bele fog-e menni az én dokim abba, hogy a férjem is ott legyen? Hát ez majd el fog dőlni, minden esetre, előbb le kell teszteljem, mennyire nyitott a szexben. Nem sokat kell erre várnom, hisz már megbeszéltük, hogy néhány nap múlva találkozunk, de akkor már egy kis eldugott hotelba szeretne vinni.

Lehet, hogy az azt követő találkozás már itt lesz a lakásunkban? és talán már a férjem is jelen lehet?

Húú egyre jobban várom már a Csabával való találkozást! A testem szinte bele is remegett a gondolatba.

Férjem ölelgetését csókolgatását befejezvén, egy kis otthoni ruhát magamra kaptam, és fínom vacsorát készítettem magunknak, és a pincéből egy különleges édes vörösbort hoztam föl erre a különleges alkalomra. Tudom, mennyire értékeli, ha az ételhez megfelelő bor is társul.

Gyertyafényes vacsorával ünnepeltük meg, hogy mától egy új korszaka kezdődik az életünknek....

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hosszú idő óta szeretetteljes várakozásban és boldogságban van részem. Ledőlt köztünk egy fal. Olyan egynek érzem magunkat Edinával.

Az öröme és a huincut csillogás a szemében teljesen felajzott és egyben megnyugtatott. Nincs már bennem bizonyitási és teljesitmény kényszer. Elfogadtam és ő is elfogadta, hogy a teljesitményem nem a régi. Mégis megvan az örömteli megoldás.

Kiváncsi leszek ki lesz az első? Nem akarok neki én férfit hoznia házhoz. Rábizom a női intuiciójára a kiválasztást. Fontos, hogy az első alkalom nagyon jól sikerüljön és maradandó, ismétlendő élmény legyen.

Olyan kis aranyos ahogy sürgölődik és vacsorát készit. Bort hoz. Ragyog az arca a felszabaditás boldogságától.

Vacsora után az ágyban hosszan öleltem őt. Azt súgta, hogy a füyikéd megérdemel egy különlegességet a nap végére.

Olyan rendes volt, lecsúszott és szájba vette a farkamat. Újra olyan mélyen szopta, de nem oyl vadul mint a fürdőszobában.

Nem birtam tovább és espricceltem az édes kis szájába. Ő hosszan tartotta még. Megvárta mig lelankadok és csak utána csúszot vissza hozzám és megcsókolt. Éreztem a száján az ondóm édeskés izét.

Erről kicsit riadtan az jutott eszembe, mi van ha majd a szeretője leszopása után fog igy megcsókolni?

Újra felállt a farkam és ösztönösen a combjának nyomtam.

Mosolyogva rámnézett.

--Mi ez a kis kemény nudli itt a combomnál Édesem?-- kérdezte évődve .

A hangjától és a szavaitól teljesen elöntött a hév. Szinte vadul fordultam a rohamomtól engedékennyé váló Edina szétnyitott combjai közé. Kicsi ujjaival már igazitotta is be a farkam a nunijába, én pedig vadul elkezdtem kefélni.

Nyögött, morgott és beszélt hozzám.

--Ez az, basszál szét. A ribancod vagyok és a ribancod leszek. Előtted fogom szétkeféltetni magam. Közelről nézheted majd, mekkora kurva a kis feleséged. Miként tartja oda a pináját és a száját idegen faszoknak. Ugye jó lesz édesem? -- lihegte a fülembe.

--Csodás lesz. Látni akarom, hogy élvezel. Végre élvezni fogsz. Sokszor és nagyokat. Imádlak. -- lihegtem én is a fülébe.

Ekkor nyögni és vadul dobálni kezdte a fenekét. Rátolta magát a farkamra. Most nem féltem a pinájától. Erősen visszalöktem.

--Ez az édes! Basszál! Tosszál meg! Zúzd szét a pinámat! Te is megtudod tenni! ÁÁ, még, még! Mindjárt élvezek! Kúrj, kúrj! ÁÁÁáááá! -- és azzal ernyedten lehanyatlott és csak a karjaival ölelt tovább.

--Gyer Édes! Élvezz te is! Nyomd a pinámba a gecidet. Tölts meg vele. Kúrd teli a pinám a kis faszoddal!

A vulgáris szavai csiklandozó ereje is meghozta a az eredményt. Hatalmasat élveztem. Löktem pár utolsót és aztán ernyedten lefordultam róla, de a karommal öleltem tovább is. Majd féloldalt fekve hozzábújtam és a mellére hajtott fejjel édes bambaságban hevertem.Ő a fejem simogatta és szinte gügyögött hozzám.

--Férfi vagy te édesem! Nincs veled semmi baj! Csak kellett neked ez a szabadság és a változás szele. -- túrt bele erősen a hajamba, majd felpattanva kisuhant a fürdőszobába.

Ernyedten feküdtem és semmire sem gondoltam.

Visszajött és illatosan mellém bújt.

--Nagyon köszönöm ezt az estét és szabadságot.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jól sikerült az esténk, a vacsora, és utána pedig az éjszakánk. El sem hiszem, mennyire vad, és kéjsóvár voltam Dáviddal az éjjel. Ilyen viharos éjszakánk nagyon régen volt már, talán akezdeti időszakban, amikor összeházasodtunk.

De ilyen trágár szavakat, amik ma éjjel elhagyták a számat, szinte még soha nem mondtam ki szeretkezés közben. Ez a beszélgetés, és az a felszabadultság, amit okozott, úgy tűnik, ilyen hatással volt rám.

Vad, energikus, és szinte már kurvás voltam az ágyban.

Minnél viharosabb voltam én, Dávid annál tüzesebb szeretővé vált. Hihetetlenül jó volt vele. Kielégülten, nyugodtan ébredtünk, és éjjel nem voltak olyan nagy szuszogások az ő részéről, mint néhány nappal ez előtt.

A reggeli készülődés közben, ismét Csaba körül forogtak a gondolataim. Csinosan felöltöztem, laza nyári szoknyába, és egy spagettipántos kis topba, és nem maradt el a magassarkú cipőm sem, aminek a bokámra kellett feltekerni a kötőjét. Nagyon csinos kis darab, és jól kiemeli a lábam formáját, valamint ívelt szép vörösre lakkozott lábkörmeimet.

Megelégedetten hagytam el a fürdőszobát, már csak egy kis parfüm hiányzott rólam, és indulhattam.

Úgy dél körül megcsörrent a telefonom, és Csaba hívott, érdeklődvén, hogy vagyok, mi a programom, hogy aludtam.

Elárulta, mennyire kíván, hogy már ma szétszedne, ha találkozhatna velem.. De tudja, hogy még kettőt aludnia kell, hogy láthasson, és megismerkedhessen részéletesen a testemmel.

Én is búgó hangon elárultam neki, hogy nagyon várom már a találkozásunkat, legalább annyira, mint amennyire ő.

Élveztem a hangját, az egész napomat feldobta, és ez a jókedv kihatott a környezetemre is. Mindenki mosolygott rám, nevetgélt velem, szóval, isteni nap végefelé közeledtem.

Munkaidő végeztével épp a kocsim ajtaját nyitnám ki, amikor valaki hátulról átkarolja a derekam, és belecsókol a nyakamba. Az érintéséből már tudtam, hogy csak Csaba lehet, senki más! El tudott szabadulni a kórházból, és úgy döntött, hogy meglep a munkahelyem előtt. Hát, sikerült neki!

Aztán maga felé fordított, és forró lágy csókot lehelt a számra.

- Kicsi Edinám! Kitaláltam valamit! A hangodból hallottam,amikor telefonon beszéltünk, hogy te is nagyon várod már ezt a találkozást, hát miért ne tehetnénk ezt a mai napra? Ráérsz? mert én most a tiéd vagyok! Sikerült ejönni a kórházból, és ma már nem is kell visszamennem.


Teljesen megdöbbentett Csaba gyorsasága, de szinte habozás nélkül rávágtam, hogy persze, ráérek, semmi programom mára már.


Beültetett az autójába, és már suhantunk is egy eldugott panzió felé.

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Új emberként pattantam ki az ágyból reggel.

Fútyörészve mentem az iskolába.

Minden olyan smán és gördülékenyen ment.

Csak ámultam. Hát igy is lehet éldegélni? Csak őszintének kell lenni egymáshoz és felszabadulni?

Alig vártam már az estét, hogy az "új " feleségemmell találkozzak.

A 2. szünetben az egyik kollégám félrevont a büfétől és bizalmaskodva a szemembe nézett.

--Képzeld az informatikás kolléga azt mondta, hogy képeket talált a földrajzos Icáról a neten egy privát oldalon.--vigyorogva meredt a képembe.

--Gyere nézd meg te is! Szédületesek. -- markolta meg a könyökömet.

Beléptünk az informatikás bungijába és a kolléga már intett is neki, hogy mutassa.

Valóban a kollegina volt igen intim helyzetekben és ffiakkal.

Sajna csöngettek.

A 3. szünetben ár az informatikásnál voltam. Nézegettük a képeket és volt ott rövid videó is.


Az informatikás, azt mondta, hogy szerinte ugyanaz lehetett mindn felvételnél az operatőr. Hasonló a kamera mozgatása.

Az egyik videón meghallottam egy férfi hangot. Felismertem benne Ica férjének basszusát.

Igen csak felizgultam a látványra amint a kolleginát fekete harisnyában keféli két 30-as csődör és közben elhordják mindennek.

Meredeztem a nadrágomban. Ica ugyan nem volt egy jó nő, 40 es is volt már, de mindig éreztem benne egyfajta vibrálást ami úgy vonzott.

Most kicsit sajnáltam is őt, hogy igy lelepleződött. nem érdemli meg, hogy a kollégák vihogjanak rajta. Talán még az állását is elvesziti e miatt. Szólok neki.

Nem mertem odamenni hozzá a tanáriba, mert tartottam tőle, hogy a kollégák leveszik, hogy figyelmeztetem.

Gyorsan felhivtam az udvarról.

--Szia Ica! Dávid vagyok. Ne mond ki a nevem, csak figyelj! Az informatikus talált egy oldalt a neten ahol látható vagy férfiakkal. Mutogatja a kollégáknak. Gyorsan szólj a barátodnak aki feltette, hogy tüntesse el, mielőtt nagyobb baj nem történik.

Kicsit hebegett, de aztán gyorsan megköszönte és vége is volta hivásnak.

Az 5. óra utáni sztünetben benéztem az informatikushoz aki épp anyázott, mert eltűnt Ica oldala és ő nem mentett le semmit belőle. Megkönnyebbültem.

Ahogy visszafelé mentem a tannáriba, a folyosón elment mellettem Ica. Csk lassitott.

--Hálásan köszönöm Dávid!--azzal ment is tovább.

Még volt 1 órám, bent kellett maradnom. Ám az óra vége után 2 perccel megszólalt a telefonom. Ica hivott.

--Tudtam, hogy most végzel. Volna kedved meginni valamit az iskolától távoli kávézó teraszán?

Már indultam is. Kicsit izgatott lettem ettől a beszélgetéstől. Hálát akar tán rebegni?

Mikor megérkeztem ő már a terasz sarkánál ült egy ernyő alatt. Kedvesen mosolygott rám.

--Úgy tűnik szerencsétek volt, mert az infós nem mentette le a képeket. A kollégák meg nem tehették, mert a tanári gép nagyon látszik.

--Édes vagy, hogy szóltál. Mondtam a férjemnek, hogy veszélyes feltenni ezeket a netre, de nem lehetett beszélni vele. Most talán rádöbben mekkora marhaság volt.

megütődtem azon, hogy a férje készitette a felvételeket, holott hallottam a hangját. De a bizonyosság izgalmas volt.

Ittunk valamit és Ica közben kicsit panaszkodva feltárta, hogy mi is áll a dolog hátterében. A férje már idős és nem tudja kielégiteni. Ő megcsalta. Miután ez kiderült, a férje furcsa módon segitségére lett abban, hogy nyugodtan kiélje magát.

Később vetette fel, hogy szivesen megörökitené ezeket a keféléseket.

Ami meglepett, hogy Ica férje is szervezett be férfiakat a játékokhoz.

Még hosszasan beszélgettünk életük fordulatairól és egyre obban megkivántam Icát.

Nem tartottam volna azonban korrekt eljárásnak ha megpróbálom elcsábitani.

Hamarosan elbúcsúztam tőle azzal, hogy bemutat majd a férjének is közelebbről. Mégegyszer megköszönte a figyelmeztetésemet és puszit nyomva az arcomra elváltunk.

Alig vártam az estét, hogy elmondhassam a mai napot Edinának.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy belültem a kocsiba, máris elbódultam az illatától. Ott lebegett a kocsiban, és mámorító hatást tett rám. Közel hajolt, a számra egy puszit akart adni, de inkább csóknak mondhatjuk, mert forró ajkait nem tudta levenni a számról. egy dudaszó szakította félbe a már kialakuló forró csókunkat. Nem tudott tőlünk befordulni az egyik utcába, ezért dudált ránk. végülis nem láthatott be a kocsiba, mert sötétített üvegei takarták a bent tartózkodókat.


A kis hotel egy eldugott utcában volt, messzi a nagy forgalomtól. A parkoló autókat is jól el lehetett rejteni, hogy az arra járó ismerősök esetleg fel ne fezdezzék!

Csendes, nyugodt volt a környék.

Egyenesen már a szobába mentünk, Csaba már mindent előre rendezett. A szoba kicsi, hangulatos volt. Mindjárt valami zenecsatornát kerestem a TV-ben, de mire megtaláltam, már polip módjára elkapott az én dokim, és szorosan magához vont. ahogy csókolt, csípőjét nyomta az ágyékomhoz, és máris megéreztem forró kemény férfiasságát.

Nem gondolkodott, lassú símogató kezeivel érzékien végisímította a gerincem mentén, és még a blúzon keresztül kibontotta a melltartómat. aztán előre siklottak ügyes kezei, és a blúzom már ki is gombolva hullott alá, a melltartómmal együtt.

Két kezében máris tartotta formás melleimet, és vadul szopni kezdte a bimbókat. Míg az egyiket szopogatta, szívta, a másikat kezével morzsolgatta. Vágyam már az egekben tombolt, olyan érzékien érintett meg.

A zakóját már belépésünk pillanatában a székre helyezte, de az ingét most gombolom, hogy én is a bőréhez érhessek minél hamarabb. Amikor az inge lekerül, ujjaimmal a nadrágja felé sietek, és máris gombolom, zippzározom, hogy feszülő hímtagja ne szorongjon oly sokáig börtönében.

Ebben a pillanatban, ő is lefejtette rólam a szoknyámat, és már csak egy szál tangában álltam előtte, kezemben az alsóján keresztül forró lüktető dákója.

Most tudatosult bennem, mekkora is ez a farok!


Ha az én Dávidom ekkora méretekkel bírna, nem is keresnék én sehol másik pasit!! De a tegnapi tisztázás nagyon jó ötlet volt!


De most a gondolataimban semmi mással nem akarok foglalkozni, csak Csabával, aki engem akar, és most itt van velem.

Karjaiba kapott, és az ágyra helyezett. Mellém feküdt, és csókolt végig minden porcikámat. Nyelvével hol nyalogatta a bőröm, hol szívta, harapta. aztán egyszercsak már a dombom környékén járt, ahol fekete csipke tangámon keresztül harapdálni kezdte picit húsos puncimat. Ettől megőrülök! Fejét húztam magamhoz. Minél szorosabban bújjon belém, azt akartam. Ügyes ujjaival tangám félre húzta, és végignyalta hegyes nyelvével puncimat. Beleremegtem, olyan finom volt. Érezte, hogy nagyon jót tett velem, ezért tangám egy rántással lerántotta rólam, combjaimat széthajtotta, és befeküdt a lábaim közé, úgy nyalta vadul pinácsámat. Egyre jobban sóhajtoztam, fejemben lüktetett a vér, testem hullámzott nyelve hatására.

Aztán fölém tornyosult, és vastag, forró dákóját belémnyomta finom érzékiséggel. Csak óvatosan, lassan nyomta be tövig, majd kihúzta, épp csak a makkja maradt bennem. A következő néhány percben, csak a makkot húzta ki és tolta picit be, alig érezhetően. Remegés fogott el, annyira kívántam. Amikor már nem nagyon bírtam tovább, belém mélyesztette tövig, és utána ismét játszadozott úgy, mint az előbb.

Frenetikus hatást ért így el nálam. Olyan mértékű orgazmust produkáltam, mint még eddig soha.

Testem remegni kezdett, megfeszült, és hangos sóhajok, nyögések szálltak ki belőlem. Mire piit csitultak a testi tüneteim, még mindig sziklakeményen állta a sarat. Hanyat fektettem, fölé térdeltem, és csókolni kezdtem fentről lefelé egész testében. Majd amikor leértem öléig, előbb a kezemmel, majd a számmal kényeztettem. Éreztem, nagyon tetszik neki, ahogyan szopom. Nem engedte, hogy végig csináljam, inkább kért, hogy lovagoljam meg.

Mivel nekem ez az egyik legkedvesebb pózom, így nem volt nehéz a kedvében járni. Először csak lassan, majd egyre vadabbul lovagoltam falloszán, szűk puncimmal. Látható volt rajta, hogy nem bírja már túl sokáig, és lüktetni kezdett bennem. Majd szétpattantam a feszüléstől, és az újabb orgazmusomtól. Mindketten remegtünk, megfeszültünk izzadtunk egymáson.


Sajnos, gyorsan eltelt az idő, nem tudtunk tovább maradni, de megbeszéltük, hogy legközelebb hozzám fog eljönni, egy olyan időpontban, amikor több iedeje lesz, mert ez a rövid idő egyikünknek sem volt elegendő mindenre. Gondolatban már láttam magunkat, a nagy franciaágyunkon, de erről még nem beszéltem neki.... túl korainak véltem .....

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Edina még nem volt otthon. Csalódott voltam, mert elakartam mesélni neki Ica történetét.

A közlés vágy, tettvágyba csapott át.

Kanyaritottam egy gyors vacsorát és melegen tartottam mig megjön Edina.

Mikor megjött végre, az ölelés ésa puszi után rögtön mesélni kezdtem neki,követve őt a fürdőszobába is.

Lelkendezésemen láthatólag jól szórakozott. Nem volt megszokott, hogy a kollégáimról pletykálok neki.

Kérdezgetet Icáról és arról, milyen férfiakkal szexelt a filmcskéken?

Az nagyon elgondolkodtatta, hogy Ica férje fotózta a jeleneteket és még a férfiakat is ő szervezte. Csiklandósan kacarászott ezeken a részeken.

A fürdés után ettünk és aztán csillogó szemmel a hálóba vezetett.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy váltunk el Csabától, hogy hamarosan találkozni fogunk, és akkor több időt szánunk egymásra, nem fog ilyen történni, hogy más programot is beszervez aznapra.

Vissza vitt a kocsimhoz de vezetés közben folyamatosan a combomat cirógatta, és hosszú formás ujjaival benyúlt a bugyimba, és mohón kereste érzékeny csiklóm. Ez alatt a rövid idő alatt, míg a kocsimhoz értünk ismét sikerült egy orgazmushoz juttatni. Közben én is lehúztam a zippzárt nadrágján, és benyúltam dagadó boájáért. De már nem tudtam kivenni, mert megérkeztünk, és csak egy érzékeny búcsúra volt időnk, mindketten siettünk haza.


Alig vártam már, hogy elmesélhessem Dávidnak, mi történt velem. Persze, hezitáltam egy kicsit, hogy most mit fog hozzá szólni, de már eldöntöttem, hogy megosztom vele a mai örömöm.

Ahogy benyitottam a lakásunk ajtaján, bódítóan finom illat szállt felém. Ezek szerint vacsorával vár! Imádni való ez a pasi! Minden vágyam teljesíti, és nem féltékeny, mint más feleségek! Egy kincs van a birtokomban.

A nyakába ugrottam, és máris kezdtem volna mesélni a történteket, de megelőzött.

Az egyik kollégájáról, meg kolléganőről kezdett mesélni. Az elején nem is nagyon tudtam követni, mert annyira bele voltam merülve saját gondolataimba, de aztán egyszercsak megütötte a fülem, hogy sex, meg videófelvétel, és hogy a netre kerültek a kolléganőről készült pornó felvételek, amin nem a férjével, hanem más férfiakkal van együtt, és a férje vette fel az egészet. Még az is kiderült, hogy az Ica a kolléganő férje szervezte be a pasikat.

Ejjjj hát másnál is előfordulhat ilyesmi?

Miközben ezeket mesélte Dávid, én lezuhanyoztam, otthoni ruhába bújtam, és csilogó szemekkel vártam, hogy befejezze a történetét, amit még a zuhanyozásom közben sem hagyott abba.

Amikor befejezte, már az asztalnál ültünk, és falatoztuk a finom vacsorát, amit ma kivételesen nem én, hanem férjecském készített.

A vörösbor ivása közben kérdezte meg tőlem, hogy

- És veled mi történt ma? Nagyon csillognak a szemeid! Szívesen meghallgatom!

Ekkor láttam az idejét, hogy belefogjak a mesélésbe.

Az elejétől kezdtem, amikor a bevásárló központban leejtettem a pénztárcám véletlenül, aztán a teázást is elmeséltem, és hát a ma délután történteket is.

A mai találkozásunk, ahogy elmeséltem, láttam, nagy hatással volt Dávidra. Teljesen felvillanyozódott, és kérte, hogy legközelebb már itt a mi lakásunkban szeretkezzünk.

Megnyugtattam, hogy már ezt is megbeszéltem vele, de arról még nem tud, hogy rész szeretne venni és végig szeretné nézni a férjem is a köztünk történő dolgokat... másra már nem is mertem gondolni ......

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megremegtem mikor elhangzott a szájából, hogy szeretkezett egy férfival. Villámcsapásszerű érzés volt.

És ő folytatta. Elmondott mindent részletesen. Én pedig meredeztem a nadrágomban.

Mikor odaért, hogy itthon akar szeretkezni a férfival, teljesen kiszáradt a szám.

Kérőn néztem rá, mire ő megigérte, hogy megpróbálja rávenni a dokit az én jelenlétem elfogadására is.

Alig vártam már, hogy ágyba bújjunk. Mikor lefeküdt, megkértem, hogy nyissa szét a combjait és mutassa meg a puniját.

Látni akartam milyen egy olyan frenetikus baszás után, mint amilyenről mesélt.

Nem láttam rajta semmi különöset, de az idegen férfi farkának bentjártának tudata igy is nagyon felajzott.

Megkérdeztem nyalhatom e egy kicsit?

Ő kacarászva bólintott és közben megkérdezte.

--Megnéznéd ahogy a fütyikédnél kétszerte nagyobb fasz feldúlja a kis nunimat?

Teljesen megőrjitettek a szavai.

Felcsúsztam hozzá és hozzásimultam.

--Igen! Minden vágyam ez. Látni akarom közelről ahogy a kis édes punidba merül. Nem fájt édes? -- lihegtem a fülébe.

Ő felkacagott.

--Fájt??:) Isteni volt. Csodás. Elvesztettem az eszméletem. Elájultam tőle. A mennyekben jártam. Még most is teljesen kielégitettnek érzem magam.

Ekkor rá akartam fordulni, hogy dugjak vele.

--Édesem, ne! Most ne bökdöss kérlek! Olyan jól érzem magam, hogy a bökdöséseddel csak elrontanád ezt a remek hangulatot és testérzetet. Még mindig lebegek. Ne fossz meg ettől. Huzogasd inkább a fütyikédet, majd nézem és ha kérdezel, mesélek milyen volt a dokimmal, jó?

Kicsit rosszul esett az elutasitása, de megértettem, hogy csak rontanék a hangulatán és ezt nem akartam.

Oldalt fordultam és fütyizni kezdtem mint tini koromban. Ő is oldalt fordult nézte amint huzogatom és a felső combját felhúzta.

--Milyen volt a fasza mikor a szádba vetted? -- kérdeztem rekedten.

--Állt már, de igazából akkor keményedett meg, mikor a aszámban nagy nehezen elkezdtem mqasszirozni a makkja alját a nyelvemmel.

Nyögtem a szavai hallatára és gyorsabban huzogattam a fütyim.

--Mennyit tudtál bevenni a faszából?

--Olyan 12 centit biztosan, de a hatalmas makkja már a torkomat döfködte. Kicsit ingerelt is, de az izgalom elvette a hányingerem. Fantasztikusan jó volt. A hatalmas fasza teljesen új volt a fütyikéd után.

Alig birtam magammal. A spriccelés határán voltam.

--Édesem ne fogd vissza magadat, élvezz, gecizz a cicimre. Spriccelj ide. -- fogta meg a melleit és a szemével hivogatóan intett.

Nem birtam tovább. Hatalmas nyögések között kispricceltem a melleire aztán szinte ájultan hátrahanyatlottam.

Még hallottam amint a fürdőszobába megy, aztán megszűnt minden. Elaludtam.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fogalmam sem volt, hogyan fog reagálni arra, hogy elmesélem neki a délutáni szeretkezésem Csabával.

De ahogy a szavaim tódultak belőlem, láttam a szemén, hogy egyre jobban csillog. Akárcsak ott állna, és figyelne bennünket... Ami ez után következett, szinte mesébe illő. Álló farokkal kelt fel az asztaltól, és még akkor is, amikor bebújtunk az ágyba, meredezett az égnek a kis núdlija. (legalábbis Csabáéhoz képest, núdlinak mondható). Aztán beindult. Dőltek belőle a kérdések, amikre választ akart kapni. Milyen volt vele, mekkora dákója volt, hogy szoptam, fájt-e amikor belém nyomta azt a nagy vastag szerszámot... meg ilyenek..

Én csak mosolyogni tudtam ezen, mert élveztem, hogy ismét átélhetem a történetet, ahogy mesélem a férjemnek.

De látom olyan hatást értem el, amire nem is gondoltam. Már fordult is volna rám, hogy böködjön, de megkértem, hogy a mai nap hagyjuk ki, hisz olyan eufóriában vagyok, hogy nem szeretném elveszíteni ezt az érzést. Inkább azt javasoltam, hogy fügyizzen egy kicsit magának, aztán meg spricceljen a cicimre...

Élvezze egy kicsit azt az örömöt, amit most én élek át. Rángatta, húzogatta kemény farkincáját, és nagy nyögések között spriccelt rám. Örültem, hogy élvezett és hogy ezt a délutánnak köszönheti ő is...

Mire visszaértem a fürdőből, már be is aludt, édesen húzta a lóbőrt a nagy ágyon. Én meg azon gondolkodtam, hgyan is kellene megkoreografálni a következő találkozást, hogy mindhárman élvezzük, és ne legyen nagy meglepetés Csabának sem...

Miközben szemeim csukva voltak, és erősen törtem a fejem, kezeim becsusszantak a combjaim közé, és símogatni kezdtem még mindig duzzadt érzékeny csiklómat. Nedves puncimban fürge ujjaim egyre csak kergettek az újabb kéjhullám felé. Közben pedig arra gondoltam, hogy hárman élvezzük egymás testét itt ezen a hatalmas franciaágyon ....

Ez a tudat, hatalmas orgazmusba sodort. Remegett a testem, vonaglottam az ágyon, és nagyokat sóhajtoztam, aztán amikor elcsendesült a testem, gyorsan el is aludtam....

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az első szünetben futottam össze Icával. Futó mosolyt küldött de nem szólt semit.

A második szünet alatt felhivott és megkért, kémkedjek kicsit töltött e le valaki az oldaláról képet vagy videót.

A nagyszünetben benéztem az informatikushoz megkérdezni, sikerült e előkeriteni az Ica oldalát. A kolléga szomorúan csóválta a fejét.

Ebéd után felhivtam Icát és közöltem vele a jó hirt.

Hallottam, hogy mennyire örül. Újból meghivott délutánra a távoli kávézóba.

Megint megköszönte az információmat. Aztán tolmácsolta férje elismerését, valamint egy meghivást is másnapra, hozzájuk egy korai vacsorára.

Ica, nagyon huncutul mosolygott mikor a meghivást emlitette.

Aztán azt kérdezte, rendben van e otthon minden?

--Olyan szomorkás az arcod általában. Csak nins valami baj otthon a nejeddel?

--Volt, de épp két napja kezdődött valami új és kellemes változás. -- mondtam.

--Olyan volt az arcod, mint a kielégületlen férfiaknak. Azt hittem nálatok vége a szexnek.

--Én is azt hittem. -- mondtam mosolyogva.

--Nocsak?-- nyitotta tágra a szemét?

--Már rég nem szeretkeztünk, de 2 napka történt valam i váratlan. Edina találkozott egy férfival és ettől meglódult a mi szexuális életünk is.

--Igy szokott lenni. -- kuncokott jóizűen.

--Nálunk is igy kezdődött. A férjem szárnyalni kezdett. Szabadságot adott és aztán az lett és folyik ma is amit azokon a képeken és videókon láttál.

Kelenek nekem a fiatal és potens férfiak, mert a férjem kevés nekem. Az a csodás, hogy ezt ő elfogadja.

--Ugyanakkor az érzelmi életünk mélyült. Szeretjük egymást. Figyelóük egymásra. Csodás romantikus sétákat is teszünk. Egyre jobb vele kettesben is. -- halkitotta le a hangját, mert a szomszéd asztalhoz épp leült egy pár.

--Most viszont hamarosan jön egy barátom és elmegyek vele, de szeretnélek benneteket bemutatni egymásnak, ha nincs ellenedre. -- és megint huncutul nézett rám.

--Megkérdezhetem? A nejed le is feküdt azzal a férfival?

--Igen. Épp tegnap délután és csodákról számolt be. -- súgtam kicsit pirulva.

--De jó! Úgy örülök, hogy téged is feldobott az eset. És lesz folytatása?

--Igen. Edina , azt akarja, hogy én is nézzem őket közben.

--Ki sem néztem volna a nejedből, hogy ilyen szabadelvű. -- mondta nevetgélve.

Ekkor a szeme a hátam mögé révedt és arcán boldog mosoly ömlöt szét. Mellénk lépett egy jóképű, szikár 30-as férfi. Ica felpattant és puszit váltottak.

-- Ismerkedjetek meg! Dávid, bemutatom neked Csabát! -- mondta lelkendezve.

Kezetfogtunk és vigyorogtunk.

--Dávid a kollégám és ő at aki megmentett a leleplezéstől -- fecsegett tovább öfeledten Ica.

Csaba elismerően pillantott rám és köszönetet mondott.

Ekkor ismertem fel, hogy a filmen ő volt az egyik férfi.

Icán látszott, hogy mehetnékje van.

--Mi most megyünk, mert halaszthatatlan dolgunk van. Szép estét kivánok neked is. -- azzal megpuszilt és a kézfogás után szinte elvonszolta Csabát.

Kicsit felizgatott ez a találkozás. Ebben a hangulatban értem haza.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az éjszakát végigaludtam, és álmaimban többször felbukkant Csaba, az én dokim. Újra éreztem ölelését, forró csókjait, erős, izmos karját, és lüktető farkát, ahogy a kezemben és a számban egyre keményebbé vált. Vidáman, és nyugodtan ébredtem. Dávid természetesen már megint nem volt mellettem. Szokás szerint korábban kel mint én, és szinte elsőnek ér be mindig az iskolába. Nem is tudom, van-e valaki, aki őt megelőzi ebben?


A hivatalba érve, már egy csomó levél várt, ezeket kellett megválaszolni, rengeteg dolgom volt egész nap, ki sem látszottam a munkából. Még ebédelni sem jutottam el, csak a kolléganőm kínált meg egy szendviccsel, mert látta, hogy nyakig ülök a munkámban.

Úgy eltelt a nap, mint egy szemvillanás.

Hazafelé bevásároltam, és mire hazaértem, már Dávid várt otthon.

Tágranyílt szemekkel mesélt, mesélt, Icáról, a kolléganőről. Kíváncsian ültem le a kanapéra, és hallgattam a történetet, egyre csak izgatott, hogy ők ketten kávézni járnak égy távoli eldugott helyre, ahol beszélgetnek a történtekről, a filmezésről, a vágyakról.

Elmesélte, hogy ma is így történt, a kávézóban csacsogtak egymással, mint két barátnő, amikor is megjelent egy nagyon csinos fiatalos pasi, akivel Ica eltávozott, de mielőtt elvonszolta volna magával a férfit, bemutatta Dávidnak "Csabát".

Megütötte a fejem a férfi nevének említése. Nem szóltam semmit, de izgalomba jöttem rendesen.

Ha ez a pasi, az "én" Csabám, akkor jó esélyem van arra, hogy nem fog ellenkezni, ha a férjem bejön szolgálni minket.

Most már csak bíznom kell benne, hogy egy és ugyanarról a személyről beszéltünk.

Nem árultam el magam, legyen Dávidnak is meglepetés, hogy kit fog majd az ágyunkban találni......

Tanárúr (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon elgondolkodó volt a tekintete. De kicsit fáradt voltam, hozzá, hogy faggassam.

Megvacsoráztunk és lefeküdtünk.

Félálomban puszilgattam, majd elaludtam.


Másnap öszzekacsintottam Icával. Dél körül jött a hivás, hogy menjek a szokott helyre. Majd egy kérdés, hogy ráérnék e 5 körül?

Megdobbant a szivem.

Igent rebegtem a telefonba és alig birtam magammal a találkozóig.

Ica nem egyedül jött hanem a férjével. Bemutatott minket egymásnak.

--Igazi úri ember vagy. Nagyon köszönöm, hogy megmentetted a nejem ebből a kinos helyzetből.

--Igazán nincs mit köszönni. Magára adó férfinek ez a kötelessége.

--Ica mesélte, hogy érdekesen alakul nejeddel a szexuális életetek. Szivesen játszanánk veletek ha nincs ellenetekre. Bár már én sem vagyok túl potens, de vannak fiatal, erős fiu barátaink akik kedvére tesznek Icának és a nejed is megajándékoznák pár menettel.

--érdekelne?

Csak nyeldekeltem ettőll a lerohanásszámba menő szövegtől. makogtam valamit arról, hogy a nejem nem biztos, hogy dijjazná, ha én szerveznék neki programokat.

--Nos, számitottunk erre a válaszra és akkor szeretettel meghivunk most magunkhoz.

Hagytam magam sodortatni az árral. Kocsijukba ültettek és hozzájuk mentünk. Ők elöl ültek és a férj arról beszélt, hogy Csaba hamarosan jön.

Egy szép kertes házhoz értünk ahová a magas falak és repkény miatt nem igen lehetett belátni semerről. Olyan erődszerű volt kissé az udvar. Ezen a szépen nyirt gyep és az úszómedence sem enyhitett.

A nappaliban itallal kináltak és Ica elment fürdeni. A férj nekem is megmutatta a másik fürdőszobát és magamra hagyott azzal, hogy frissitsem fel magam. Izgatottan letusoltam és magamra kaptam a ruháim némi illatositást követően. Ica szeméből ugyanis határozott igéretet véltem kiolvasni.

Talán most hálálja meg, hogy szóltam neki az élvezkedő kollégákról.

Ők már a nappaliban ültek mikor beléptem. Iza fekete neműben és egy átlátszó köntösben.

Nem tudtunk szótváltani mert szólt a csengő és Ica kilibbent a kaputelefonhoz.

A széles ablakon át láttam átjönni azudvaron a tegnapi férfit, Csabát.

Mikor megérkezett, a férj bemutatta és most került sor némi beszélgetésre.

--Dávid is hasonló cipőben van mint az én drága férjem. -- mondta Ica , Csabának.

--Talán , tudnál segiteni az ő házzasságukon is a képességeiddel?--kérdezte.

Csaba, finoman mosolygott.

--Nem tudom, nem ismerem dávidékat. Talán lehetséges lenne. Ha szexuálisan nem is, orvoskáént talán segitségre lehetek.--mondta finom humorral.

Ekkor a férj türelmetlenkedni kezdett.

--Menjünk a hálóba. gyertek. Már olyan izgatott vagyok.-- azzal megfogta Ica kezét és megemelve azt szinte királynői módon vezette a háló felé. Mi ketten utána.

Bent a hálóban a férj lesegitette Icáról a köntöst és leültette az ágyra, majd szinte szolgai módon letérdelt csaba elé és őt kezdte el vetkőztetni.

Nadrágok, ing. és már ott is állt egy tökéletes testű sportos ffi.

--Édesem hozd helyzetbe Csabát. -- mondta sejtelmesen Ica.

Ekkor a férj csókolgatni kezdte a ffi farkát, majd nylogatta és be is kapta. Hüledezve néztem őket. De Ica mosolyát is. Csillogtak a szemei.

--Édesem vezesd ide a szeretőmet és nyald elő neki a punimat. -- mondta nagyon komolyan.

A férj térden vezette oda Csabát a farkánál fogva.

Odahajolt Ica punijához és előnyalta.

--Dugd be kérlek a farkát. Akarom már ezt az igazi faszt! Siess Édes! -- pihegte a nő.

A férj ügyesen oldalra térdelt majd bevezette a farkat a nejébe és udvariasan felállt és leült mellém.

--Óriási, nem? Olyan izgalmas. Neked is tetszik ahogy csinálják?--suttogta.

Ekkor Csaba már vadul baszta az asszonyt. ez a legjobb kifejezés arra amit csináltak. Keményen, őserővel baszta. Ica sivalkodni kezdett és lehetett hallani az elfúló szakaszokból, hogy akkor élvezett el.

Aztán úgy 40 perc és néhány póz váltás után Csaba nyögve magára húzta az asszony fenekét és telipumpálta a gecijével. Majd kisvártatva lült.

--Gyere Édes! Nyald kia punimat!-- nézett hátra a négykézláb álló Ica a férjére.

A férj odakuporodott és lefetyelte, szürcsölte a nejéből Csaba spermáját miközben a neje még egyszer elélvezett. Kicsit erősen eltolta a férje fejét és Csaba elé térdelve bekapta annak makkját. Majd felnézett rá és a makkot kiengedve azt rebegte.

--Köszönöm Uram! Nagyon mély benyomást tett rám.

Ezután még hosszan beszélgettünk Edináról is. Majd Csaba felajánlotta, hogy elvisz kocsival egy megállóig.

A kocsiban nem mertem kérdezni. Csak pár búcsú formula hangzott el és ki is szálltam.

Nem tudtam eldönteni, hogy elmeséljem e ezt Edinának.

Mikor hazaértem már otthon volt és kérdőn nézett rám.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A napi munka nagyon lefoglalt, csak Csaba jutott eszembe néhányszor, és tervelgettem, hogyan is fogom összehozni a találkozót a saját lakásunkban, és vajon mit szól majd Csaba ahhoz, hogy a férjem is jelen lesz....

Hazaérve senki nem volt otthon, nem várt finom vacsi, mint tegnap, így nekikezdtem az étel készítésének. Már meg is ettem az ételt, de a férjem még mndig nem ért haza. Már jóval elmúlt este tíz, mire hallom az ajtó nyitását, és Dávid széles mosollyan lép be a szobába.


-Mesélj drágám! Mi történt veled? Merre jártál? Hiába vártalak a vacsorával, már rég kihült.....


Lágy puszit adtál az arcomra, és megöleltél. Aztán némi vonakodás után elkezdted mesélni, milyen élményben volt részed. Én meg csak hüledezve hallgattam, és egyre jobban kívántam már, hogy mihamarabb másnap legyen, amikoris az én dokim el fog jönni hozzánk. Furcsállottam a név egyezést, de hát annyi Csaba van a városban, miért pont egy és ugyanarról beszélnénk???

Azzal, hogy tisztázódott valójában mi is mindkettőnk vágya, olyan béke és nyugalom szállt mindkettőnkre, hogy ilyen jól még soha nem éreztem magam a férjemmel.


Ágyba bújtunk, és egymás kezét fogva aludtunk el, mindketten a másnapra gondolva......

Tartalomjegyzék